NEVJEROVATNO

Rendgenski snimak otkrio tajnu: Nije to očekivala od kćerke

B92

1.11.2018

Sidni Alen (Sidney Allen, 20) je otišla u bolnicu na rutinski pregled, a na ekranu se pojavio snimak koji je pokazao "više od planiranog".  

Mama je otkrila kćerkine prešutne pirsinge, a u bolnicu su došle na redovni pregled zbog siringomijelije, rijetkog stanja u kojem se pojavljuje šupljina u kičmenoj moždini, prenosi B92.

Sidni pati od te rijetke bolesti i snimak njene kičme neočekivano je otkrio tajnu. Djevojka ima pirsinge na obje bradavice od ljetos, a dobila ih je kao poklon od svoje sestre za rođendan. Obje su mislile da će to lako sakriti.


Dok su doktori snimali kičmu, projektirajući rezultate na ekranu računara ispred majke, odvijala se porodična drama.

- Moja mama je vidjela moje pirsinge čim se pojavio rendgenski snimak i doktor i ja smo se histerično smijali - rekla je Sidni za Buzzfeed.

Mama je bez riječi gledala metalne šipke projektirane na ekranu i samo izustila: "O ovome ćemo kasnije". "Bila je vidno uznemirena", dodala je Sidni.

"Pošto obično ne skidam košulju, mislila sam da će to vrlo lako biti tajna." Sidni je objavila snimak na Twitteru i napisala: "Moja mama je danas saznala da imam pirsinge u bradavicama".

Njen post je podijeljen 38.000 puta i izazvao je mnoštvo komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.