ZANIMLJIVO

Putnica voza Beograd - Bar zatekla horor u kupeu: Hajde, jadna, to ti jača imunitet

Na fotografijama koje je zabilježila se jasno vidi da se unutrašnjost voza ne održava kako bi trebalo

Wikipedia

Blic.rs

6.11.2018

Vjerovatno najpoznatija željeznička linija na ovim prostorima ne može da se pohvali ni čistim vozovima ni udobnim putovanjem. Put iz Beograda do Bara može da traje i više od 12 sati, a putnici se često žale na higijenu u kupeima. Posljednji takav primjer stiže sa Facebook stranice "Podgorički vremeplov".

Jedna putnica na ovoj liniji, poslala je popularnoj stranici fotografije koje je zabilježila, a na kojima se jasno vidi da se unutrašnjost voza ne održava kako bi trebalo. Fotografija je objavljena uz komentar: "Molim vas da objavite ovu sramotu u vozu Beograd - Bar. Ovo ostane kada lupite šakom o sjedište. Kilogram prašine. Sramota". 

Zanimljivo je da su u komentarima mnogi zapravo osudili putnicu koja je željela javno da ukaže na manjak higijene.

- Bolje da si doma nekakvom mačugom pljaskala tepihe pa da slikaš onda čistunice. Samo da mi je znati jesi li stajala onda kad si vidjela tu prljavštinu - jedan je od komentara.

- Vozi se avionom i ne drži predavanje - glasi drugi komentar.

Bilo je i onih koji su stali u odbranu putnice.

- Da ne povjeruješ ovom ludom narodu, umjesto svi da apeliramo da se nešto uradi po pitanju čistoće, vi napadate osobu koja je ovo objavila i samo živu istinu pokazala, a na komentar da se vozi avionom ako voz smeta je suvišno išta reći. 

Neki su se i našalili.

- Hajde jadna, hajde, to ti jača imunitet. Očisti, šta gledaš - komentar je objavljen uz nekoliko emotikona koji se smiju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.