ZANIMLJIVO

Sudbinski predodređena ljubav je nezaustavljiva sila

Odbijanje uvijek boli

Ilustracija

Atma.hr

8.11.2018

Šta god ćete sada pročitati ovdje, vjerovatno će učiniti da osjećate kao da oštrica noža reže vašu kožu – ali to je nužna bol koju ćete morati osjetiti. To je vrsta istine koju ćete samo morati naučiti prihvatiti bez obzira na to koliko to bilo teško.

Morate znati da, ako je nekim stvarima stvarno suđeno da se dogode; ako je stvarno suđeno da ostatak svog života provede s vama, onda bi to zasigurno bio slučaj upravo sada. Ali stvari nisu takve, jer jednostavno nije suđeno da se stvari na taj način razviju.

Morate shvatiti da neuzvraćena ljubav nije neophodno neuobičajena pojava. Šekspir (Shakespeare) je o tome prečesto pisao. Iznenadili biste se kako je istinski rijetko da dijelite savršenu ljubav s nekim s kim ste kompatibilni. Morate znati da, kad se istinska ljubav pojavi, ona stvara bezbrojne kapljice svjetlucave čarolije. 

Naravno, možda poričete cijelu stvar. Možda mislite da stvari trenutno ne funkcioniraju samo zato što zvijezde nisu usklađene; ili možda nije pravi trenutak da budete zajedno. No, duboko u vašoj srži, znate pravu istinu – jednostavno vam nije suđeno i sve vaše samozavaravanje neće vas odvesti nigdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.