BIZNIS

Nekad je bio uspješan bankar, danas žene plaćaju 7.000 KM za jednu noć s njim

To nije posao koji bi roditelji izabrali za svoje dijete, ali prihvatili su to - rekao je on

Avaz.ba

8.11.2018

Džejms Rajan (James Ryan) imao je uspješnu karijeru u finansijama, ali je odustao od nje kako bi se posvetio poslu u kojem uživa i postao žigolo. Ideju je dobio od bivše djevojke, koja se i sama bavila eskortom pa danas ženama za druženje naplaćuje od 600 KM do čak 10.500 KM.

Tridesetjednogodišnjak iz Sidneja ovim se poslom bavi već šest godina, a u emisiji ''This Morning'', u kojoj je gostovao povodom izlaska njegove autobiografije, otkrio je da mu je najteže bilo priznati porodici čime se bavi.

- Prijateljima sam rekao gotovo odmah, dok moja porodica u početku nije ništa znala - kaže Rajan.

Kad im se napokon odvažio reći, imali su, kaže, mješovitu reakciju.

Prema meni se ne ponašaju nimalo drugačije. To nije posao koji bi roditelji izabrali za svoje dijete, ali prihvatili su to - rekao je on. 

Također je otkrio da je među njegovim uslugama najpopularnija opcija koju zove "luksuzni izlazak na spoj". Radi se o večeri u restoranu nakon koje se s klijenticom povuče u hotel, gdje joj priredi intimnu zabavu. Tamo im šest sati "maženja i zadovoljstva" naplati 6.067 KM, a ako s njim žele provesti cijelu noć, za to će morati izdvojiti 7.000 KM

Muškarci su uvijek više fokusirani na seks, ali žene žele i društveni element. Većina mojih klijentica bi lako mogla pokupiti nekog u baru, ali one žele posebno iskustvo. Nekad se radi o svježe razvedenim ženama, nekad o onima koje su još udate, ali u njihovom braku nema seksa, nekad su u pitanju parovi koji žele seks utroje, a nekad djevice - ispričao je on za "Daily Mail". 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.