ŽIVOT

Profi sponzoruša otkrila kako izgleda njen "posao": Iznijela šokantne detalje i otkrila koliko zarađuje

Klijenti joj plaćaju i putovanja. Instagram

Telegraf.rs

13.11.2018

Bruk Vest (Brooke West) govori kako njen "posao" nema nikakve veze s prostitucijom jer postoji velika razlika.

Najzanimljivija stvar onome ko gleda sa strane jeste to što ovakva veza ne uključuje seksualne usluge, to je samo partnerstvo, objašnjava ova Novozelanđanka za "Daily Mail".

U posljednje vrijeme dobila je 30.000 dolara i mnoge druge poklone. Bruke je rekla kako upoznaje svoje "sponzore" u striptiz-klubu u kojem pleše, ali sama odlučuje s kime će ući u taj partnerski odnos.

- Nije to laka lova. Postoje muškarci koji žele da me kontrolišu i stavljaju me u toksičnu situaciju - ispričala je ona. 

Mnogi, kaže Bruk, misle kako su njeni sponzori stari muškarci od 80 godina, što uopće nije istina. 

- Većina njih je u 40-ima. U vrijeme kad mnogi šalju fotke svojih penisa i dobacuju ženama na ulici ružnim komentarima, lijepo je imati muškarca s kojim možeš da razgovaraš i onog koji će mi pomoći da dođem do nekih stvari - pojasnila je.

Stalne "mušterije" s kojima razgovara nekada je žele samo za sebe na nekoliko sedmica, a drugi joj samo šalju poklone poput parfema, cipela, nakita ili novca.

- Znam djevojke kojima su kupovali automobile ili čak silikone za grudi, a ja sam, naprimjer, dobila novi "iPhone", MacBook Pro i povratne letove uz smještaj za neka putovanja, čak i za mog psa, objašnjava.

Ali, nije svaka sponzoruša ista.

- Online sponzoruše na internet-stranici "Seeking Arrangement" mogu odmah da dođu do nekoga, ali neiskusne djevojke često završe s frajerima koji samo žele seks. Međutim, postoje i druga mjesta gdje mogu da se nađu muškarci koji žele da održe vezu. Dok rastu cijene za nekretnine, pa čak i avokado, vrijeme interneta treba iskoristiti na ovaj način. S fleksibilnim radnim vremenom i mnogo bonusa poput darova, ovakav biznis zaista je odličan. Ako su obje strane upućene u sve detalje i pristale na to, možda ne treba pitati mene zašto to radim, već pitajte sebe, zašto to ne radite - zaključuje Bruk Vest.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+12
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.