ZANIMLJIVO

Odaberite jedan čarobni mjesec i pročitajte posebnu poruku

Na zabavan način možete otkriti interesantne činjenice

Svaki mjesec krije tajnu. Ilustracija

Atma.hr

20.11.2018

Mjesec, čaroban kao što i jest, također može definirati aspekte vašeg života. Sve što trebate učiniti jeste odabrati svoj omiljeni Mjesec i pročitati svoju ličnu poruku.

Mjesec broj 1

Imate snažne psihičke sposobnosti i oštar osjećaj intuicije. Skloni ste vagati sve mogućnosti prije donošenja odluke, a to će vam pomoći u budućnosti na području finansija. Vidjet ćete povećanje novca u svim aspektima vašeg života. Osude koje ste napravili u prošlosti uzrokovale su da se osjećate izgubljeno, ali situacija će se razbistriti i vaš će duh biti opušten.

Mjesec broj 2

Ne biste se trebali kockati – ni s ljubavlju ni s finansijama. Jednostavno nije uredu. Ako želite sigurnost i povjerenje u ljubavnom i životu i u aspektima finansija, prestanite stavljati svoj život u tuđe ruke.

Mjesec 3

Za nekoliko mjeseci vaši prihodi će porasti. To bi moglo biti zbog promocije posla, proizvod vaših nastojanja ili će nove odgovornosti generirati dobar ekonomski poticaj. Što se tiče sentimentalnih stvari, u romantičnim odnosima neće biti nekih posebnih problema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.