BIZARNO Njemački ovčar u vlasništvu manekenke

Masakr u komšiluku Klaudije Šifer: Njen pas terorizira sve, našli ga prekrivenog krvlju

Policiju pozvao vlasnik ovaca nakon što je Oskar ubio jednu ovcu koja je u trbuhu imala janje i osakatio još dvije

Index.hr / Index.hr

Klaudija Šifer: Poznata manekenka

Foto: Instagram


Njemački ovčar u vlasništvu manekenke Klaudije Šifer (Claudia Schiffer) je prošlog mjeseca napao ovce sa susjedne farme u Northamptonširu u Velikoj Britaniji gdje ona s porodicom živi.

Policiju je pozvao vlasnik ovaca nakon što je pas Oskar (Oscar) ubio jednu ovcu koja je u trbuhu imala janje i osakatio još dvije, piše "The Sun".

Psa su zatekli prekrivenog krvlju ovaca, ali su bijesnog farmera obavijestili da ga ne smiju ustrijeliti. Ovo je navodno već četvrti put da je pas pronađen izvan kontrole, a manekenka i njen suprug dobili su upozorenje da moraju osigurati i ograditi imanje kako njihov pas više ne bi mogao bježati.

  • Njemački ovčar u vlasništvu manekenke Klaudije Šifer

    Njemački ovčar u vlasništvu manekenke Klaudije Šifer

    Foto: The Sun


Vlasnika susjedne farme je do sad liječenje traumatiziranih ovaca koštalo više od 6.000 maraka, a svjedoci su potvrdili da je Klaudijin zaposlenik u posljednji tren uspio zadržati psa kako ne bi napravio još veću štetu.

Ovo nije prvi put da su se vlasti morale umiješati kad se radi o Klaudijinim ljubimcima.

2010. je policija pozvana jer je jedan od njenih pasa ugrizao tuđeg psa, a 2006. policajci su joj izdali dva upozorenja da svoje pse mora držati pod kontrolom.

NA VRH

Podijeli članak na