VESELJE

Nekoliko načina da praznično vrijeme učinite manje stresnim

Ne mora svaka novogodišnja dekoracija biti postavljena savršeno

Nova godina je sve bliže. Printstscreen

net.hr

11.12.2018

Bliži se Nova godina, mnogo je ideja za ukrašavanje vašeg životnog prostora. Kada je hrana u pitanju, neka to bude nešto nesvakidašnje. Pročitajte nekoliko zanimljivih savjeta kako možete sebi uljepšati praznične dane.

Nemojte biti mučenik

Ako vam je, naprimjer, pripremanje praznične večere prestresno, pokušajte nešto promijeniti. Možda je dovoljno da pozovete manje ljudi kod sebe, ili pak, od večere napravite buffet. Također, ako se preznojavate oko pravljenja savršenog kolača, a nemate dovoljno vremena, budite svjesni toga da nije nikakva sramota kupiti kolače u prodavnici, slastičarnici ili pekari. 

Dopustite nesavršenstvo

Ne mora svaka novogodišnja dekoracija biti u milimetar precizno obješena i postavljena u vašem stanu da bi proveli vesele praznike. Svaki poklon ne mora biti savršen. Ako morate birati između provođenja više vremena s djecom ili prijateljima i živciranja oko detalja koje niko neće primijetiti, zna se što morate izabrati.

Sjetite se šta je zaista važno

Naravno da imate cijeli popis darova koje mislite da morate kupiti i stotinu stvari koje mislite da morate napraviti prije nego što počne praznično ludilo. Ali provođenje vremena s porodicom i prijateljima, duhovni mir, ljubav i sloga su puno važniji od svih ostalih detalja kojima se zamarate.

Stanite na trenutak i osjetite zahvalnost prema svima i svemu što vas okružuje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.