ZANIMLJIVOSTI

Bodibilder saznao da je postao internet-šala, njegova reakcija je hit na internetu

Bio predmet šale na društvenim mrežama pa odgovorio na svoj način

Bodibilder Soren Folbi s majkom. Instagram

Index.hr

11.12.2018

Kada je kolosalni bodibilder Soren Falbi (Søren Falby) saznao da je postao šala na internetu, savršeno je reagirao.

- On ti pljusne mamu, što ćeš napraviti - piše uz fotografiju, koju je tetovirani danski div pronašao na internetu, no nije mu se svidjela pa je odlučio reagirati. To je napravio tako što je objavio fotografiju s mamom, uz prigodnu poruku. 
- Neću pljusnuti ničiju mamu... Volim svoju mamu do smrti i ona bi me ubila da ikad pljusnem ženu. Fotografija mene i moje majke - napisao je, a njegov komentar postao je viralan.


Internet komentar. Index.hr

Istu fotografiju podijelio je na Instagramu još 2017., kad je mami čestitao rođendan, a i iz te objave vidi se da je u pitanju "div nježnog srca".

- Volio bih da svi možete upoznati moju mamu. Ona je najdivnija osoba na svijetu i mnogo je volim - napisao je tada.


Osim brojnih fotografija iz teretane i svog isklesanog tijela, Soren na Instagramu dijeli i fotografije s djevojkom Malene Larsen te sa svojim predivnim psima.

Na jednoj fotografiji čak nosi haljinu svoje djevojke, čime je pokazao i da se voli našaliti. Međutim, pljuskanje nečije majke za njega je bilo previše, što je dao do znanja i jučer nakon što je priča počela kružiti internetom.

Pokazao je da mu je drago da sad internetom kruži i njegov odgovor, ali i istaknuo da je "originalna šala bolesna" te da "mrzi to što se njegova fotografija koristi za takvu vrstu gluposti". 

- Neću šamarati ničiju mamu, djevojku, ujaka, nanu ili bilo kojeg drugog člana porodice.. Hvala vam - zaključio je objavu, koju je podijelio sa svojih više od 160 hiljada pratioca te se nazvao "maminim dječakom".


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.