KONTROVERZNI FESTIVAL

Srednjoškolac ukrao očevu kreditnu karticu, pa osvojio seks-odmor: Jedva čekam da izgubim nevinost

Otac je presretan, majka s njim ne govori

Zgodne žene na otoku. YouTube/Daily FineVids

Avaz.ba

12.12.2018

Besplatan odmor na kontroverznom festivalu "Seks-otok" izvukao je u nagradnoj igri 16-godišnji Amerikanac Brajan (Brian), koji je po svom priznanju nevin i nikada nije pošteno poljubio djevojku. 

Neograničeno seks-iskustvo, droga, besplatan alkohol, super hrana, luksuzne sobe i zabave na jahti, dio su 4-dnevnog iskustva na otoku na Karibima. 

Svakom muškarcu koji kupi kartu po cijeni od 5.000 eura garantirano je da će spavati s barem dvije latino djevojke.

Prošlog mjeseca organizatori su riješili da malo "začine" stvari tako što su svakom muškarcu koji online kupi neki njihov proizvod dali šansu da učestvuje u nagradnoj igri i izvuče besplatan boravak na ovom festivalu droge i seksa.

Hiljade mladića je okušalo svoju sreću, ali nagradu je izvukao Brajan (16), srednjoškolac iz Njujorka, koji je prilikom kupovine koristio kreditnu karticu svog oca, i to bez njegovog znanja.

Brajanovi roditelji dali su mu pisanu dozvolu da učestvuje u ovim orgijama, koje počinju ove srijede.

- Kada sam vidio snimke s "Otoka bluda", samo sam želio da budem ondje. Kada sam rekao roditeljima da ću ići na orgije, vrlo su se naljutili. Ali onda je moj tata, također, vidio snimke i svidjelo mu se. Potpisao mi je dozvolu, jer nisam punoljetan, mada je mama i dalje protiv tog puta - rekao je Brajan.


On će se u srijedu zaputiti u Trinidad i Tobago avionom, gdje će ga, zajedno sa još 50 muškaraca, luksuzna jahta odvesti na misteriozni otok.

Svaki muškarac tu može da izabere dvije djevojke sa kojima će provesti cijeli odmor, a one su obavezne da ispune svaku njegovu seksualnu želju. Svakom je dozvoljeno da jedan sat provede sa 15 djevojaka istovremeno, a narkotici su dostupni. 

Ove godine organizirat će se i turnir u golfu, a pobjedniku bit će dozvoljeno da provede 30 minuta sa svih 60 djevojaka sa otoka. Hrana se servira na nagim tijelima žena, a organizatori se kunu da su sve prostitutke testirane na bolesti, kao i da je mušterijama dozvoljeno da se zamijene s djevojkama.

- Želim da tamo prvi put imam seks. Vrlo mi je bitno da izgubim nevinost. Jednom sam cmoknuo drugaricu u školi, ali ona nije htjela da bude sa mnom. Mama nije ni riječ progovorila sa mnom otkako sam dobio kartu, ali tata je oduševljen. I on bi da ide, ali očigledno ne može - rekao je Brajan. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.