PRVA DAMA

Melanija se bez supruga pojavila među američkim vojnicima, a oni su htjeli uraditi samo jednu stvar

Ona je kasnije tvitovala o nevjerovatnom letu koji je imala

Mnogi su se s njom željeli slikati. Twitter

Avaz.ba

14.12.2018

Američka prva dama Melanija Tramp (Trump) jučer je posjetila zrakoplovnu vojnu bazu u Hamptonu u Virdžiniji, gdje se družila s vojnicima i djecom. Tom prilikom je ušla i u historiju kao jedina prva dama koja je letjela u vojnom avionu Ospri.

Ona je kasnije tvitovala o nevjerovatnom letu koji je imala, kao i posjeti vojnicima. 


Melanija je razgledala i borbeni avion F-22 Raptor i također se obratila vojnicima, od kojih su se mnogi nedavno vratili iz svojih misija.

Družila se i razgovarala s djecom, a ono što je bilo posebno upečatljivo jeste to da je pozirala s vojnicima koji su pravili selfije.

Budnom oku prisutnih fotografa nije promaklo to da su mnogi zgodni vojnici zamolili prvu damu da se slika s njima, na šta je ona rado i pristala.

Na društvenim mrežama su se pojedinci u komentarima neslano našalili i istakli da će ove fotografije završiti u vojničkim spavaonicima. Bilo je tu i komentara šta će na sve to reći Tramp.

Melanija je dala i intervju za Fox News, gdje je navela da je najteži dio njenog posla kao prve dame taj što mora da se bori s oportunistima, prenosi sfchronicle.com.

Istakla je da se ti ljudi trude da zarade na njenom imenu i na njenoj porodici, a da je glavni problem taj što oni pišu historiju koja nije tačna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.