ZANIMLJIVO

Frustrirani muž supruzi poslao tablicu sa svim njenim izgovorima u krevetu

Većina je zauzela njenu stranu, a mnogi su kritizirali nezrelost supruga

Zapanjena njegovim istraživanjem. Ilustracija

Index.hr

3.1.2019

Žena je otkrila da joj je muž poslao detaljnu tablicu njegovih neuspješnih pokušaja da inicira seks, s posebnom karticom koja sadrži njene razloge zbog kojih ga je odbijala.

Frustrirani 26-godišnjak zapisao je razloge zbog kojih ga je žena odbila, a razlozi variraju od "znojan sam i odvratan" do preumorna sam" ili "gledam seriju (reprize "Prijatelja").

Podatke je skupio u Excel dokument koji je zatim mailom poslao supruzi, također 26-godišnjakinji, kad je stigla na aerodrom prije 10-dnevnog putovanja, piše "The Sun".

Zapanjena njegovim istraživanjem, koje je pokazalo kako su tek tri njegova pokušaja bila uspješna, pokušala je stupiti u kontakt s njim, no on je odbijao njene pozive.

Zatim je ljuta tablicu podijelila na Redditu, a iako se to dogodilo još 2014. godine, priča se ponovo se našla u centru pažnje nakon što je objavljena na BoredPandi, a zatim i u drugim medijima.

Žena, koja je ostala anonimna, napisala je kako su bili zajedno pet godina te dvije godine u braku, a pet mjeseci ranije kupili su kuću.

- Oboje smo bili prezaposleni - rekla je.

- Čitavo proljeće renovirali smo kuću. Na poslu sam dvostruko više radila nakon što su neki od mojih kolega dobili otkaz. Udebljala sam se zimi i ubijam se u teretani da se riješim viška kilograma - dodala je ona.

- Jučer ujutro, dok sam bila u taksiju na putu do aerodroma, muž mi je poslao poruku na poslovnu mail adresu koja mi je spojena na mobitel. Nikad to nije napravio, uvijek komuniciramo osobno ili porukama. Otvorila sam i bio je to sarkastičan način da mi kaže kako mu neću nedostajati 10 dana, koliko me neće biti.

U poruci je pisalo:

- U prilogu je tablica svih vremena kad sam pokušao inicirati seks od prvog junA, s rubrikom za moje isprike, koristeći direktne citate zašto mi se nije sek*alo u određenom trenu. 

Očekivano, većina je zauzela njenu stranu, a mnogi su kritizirali nezrelost supruga, no bilo je i onih koji su stali na stranu supruga. 

Društvene mreže

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.