ZANIMLJIVOSTI

Odbio platiti djevojci jastog i vino od 110 eura, pa ona pokazala pravo lice

Nakon prvog pozvao je djevojku na drugi spoj

Nije mogla vjerovati da je mladić odbio platiti njenu večeru. Društvene mreže

Avaz.ba

8.1.2019

Korisnik mreže Reddit podijelio je negativno iskustvo s prvog spoja, nakon što je mislio da je prošao dobro, no cura koju je izveo na večeru s tim se nije složila.

Nakon spoja pozvao je djevojku na drugi spoj, no ona ga je odbila. 

- Spoj je bio zabavan sve dok nije počela govoriti o drugom tipu i koliko joj se sviđa pa sam pomislio - ''hajmo jesti, razgovarati i otići", s obzirom na to da joj se sviđa neko drugi, no sve se raspalo kad je došao račun - rekao je mladić za Bored Pandu.

- Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, no po njenom izrazu lica shvatio sam da je ljuta - nastavio je svoju ispovijest. 

- Obično platim račun za obje strane, no ja sam student i radim 60 sati sedmično kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očito sebi ne mogu priuštiti 110 eura za njenu hranu. Pozvao sam je ponovo van da joj se izvinim za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mjesto, no kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši... - napisao je mladić.

Naime, cura ga je odbila jer nije platio njen jastoga i vino (110 eura), iako je on jeo karbonaru i pio pivo (17,50 eura) i iako je ona njega pozvala van. On joj je odgovorio da je student, a ne njen sponzor, na što mu je nepristojno poručila da džentlmeni uvijek plaćaju i da je on valjda gej.

Kad joj je napisao da je zapravo džentlmen jer nije otišao kad je počela govoriti o drugom tipu, poručila mu je da se goni i da je samo htio spavati s njom. 

- Naravno da sam htio spavati s tobom. No, tada sam shvatio da možda nemam 20 eura za to - odgovorio joj je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.