ZANIMLJIVOSTI Bila je šokirana

Odbio platiti djevojci jastog i vino od 110 eura, pa ona pokazala pravo lice

Nakon prvog pozvao je djevojku na drugi spoj

Avaz.ba

Nije mogla vjerovati da je mladić odbio platiti njenu večeru

Foto: Društvene mreže


Korisnik mreže Reddit podijelio je negativno iskustvo s prvog spoja, nakon što je mislio da je prošao dobro, no cura koju je izveo na večeru s tim se nije složila.

Nakon spoja pozvao je djevojku na drugi spoj, no ona ga je odbila. 

- Spoj je bio zabavan sve dok nije počela govoriti o drugom tipu i koliko joj se sviđa pa sam pomislio - ''hajmo jesti, razgovarati i otići", s obzirom na to da joj se sviđa neko drugi, no sve se raspalo kad je došao račun - rekao je mladić za Bored Pandu.

- Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, no po njenom izrazu lica shvatio sam da je ljuta - nastavio je svoju ispovijest. 

- Obično platim račun za obje strane, no ja sam student i radim 60 sati sedmično kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očito sebi ne mogu priuštiti 110 eura za njenu hranu. Pozvao sam je ponovo van da joj se izvinim za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mjesto, no kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši... - napisao je mladić.

Naime, cura ga je odbila jer nije platio njen jastoga i vino (110 eura), iako je on jeo karbonaru i pio pivo (17,50 eura) i iako je ona njega pozvala van. On joj je odgovorio da je student, a ne njen sponzor, na što mu je nepristojno poručila da džentlmeni uvijek plaćaju i da je on valjda gej.

Kad joj je napisao da je zapravo džentlmen jer nije otišao kad je počela govoriti o drugom tipu, poručila mu je da se goni i da je samo htio spavati s njom. 

- Naravno da sam htio spavati s tobom. No, tada sam shvatio da možda nemam 20 eura za to - odgovorio joj je.

NA VRH

Podijeli članak na