ZANIMLJIVOSTI Shvatit ćeš kad postaneš supruga

Dobro došla u porodicu: Saznala da je muž vara, pa njegovoj ljubavnici napisala brutalno pismo

Predložila joj da nastave komunikaciju da bi joj otkrila mnoge druge tajne

Avaz.ba

Ilustracija

Foto: Agencije


Žena iz Indije otkrila je da je muž vara pa je odlučila poslati iskreno pismo njegovoj ljubavnici.

- Draga Rošini (Roshini), možda si iznenađena time što znam da imaš aferu s mojim suprugom. Ne brini, shvatit ćeš kad prestaneš biti ljubavnica i postaneš supruga - počela je žena svoju ispovijest za Times of India.

- Iako te nisam upoznala uživo ili provjerila ti profile na društvenim mrežama (što sam lako mogla napraviti), već znam kako bi mogla izgledati - u ranim si dvadesetim, visoka, sa zavidnom figurom i izgledaš poput dame u nevolji. Ili bi mogla biti štreberica u 30-im, sa "nemoj se igrati sa mnom" stavom. No, to kako izgledaš teško da je bitno jer - primi ovaj savjet od žene koja je vidjela svijeta - nije s tobom zbog izgleda. Tamo je samo jer mu je dosadno i jer se zabavlja s tobom.

To je teško povjerovati, zar ne? Da, i meni je trebalo neko vrijeme da se pomirim s time da on želi istraživati izvan braka. Mislim da je i tebi zabavno. On je bogat i može biti šarmantan kad to poželi. I potpuno se mogu poistovjetiti s osjećajem koji pobuđuje u tebi kad te obasipa skupim poklonima. 

Obje se slažemo da je šarmer. No, ono što nisi shvatila je da je taj šarmer otac dvoje djece i već je u ranim pedesetim. I voli ih više nego što voli sebe. I ja sam majka njegove djece i uvijek ćemo biti povezani.

Kad smo kod mama, reći ću ti nešto o njegovoj. Iako ne živi s nama, ona je prva osoba kojoj se javlja svako jutro. Za tu njegovu naviku saznala sam tek kad smo se vjenčali. U braku smo više od 20 godina i još mi nije lako prihvatiti da nisam jedina žena u njegovom životu. Sad kad si i ti tu, imaš tri druge žene s kojima se moraš natjecati - njegovu majku, ženu i kćerku.

Dobro došla u porodicu i samo da znaš - njegova majka me mrzi i ti osjećaji su uzajamni. Ona mrzi svakog ko ga voli, osim svojih unuka. Ne mogu dočekati dan kad će saznati o novoj ženi u njegovom životu. 

Kao što sam rekla, on je u ranim pedesetim i samo je pitanje vremena kad će ga godine početi sustizati. I ja sam sve sigurnija da će se pretvoriti u repliku svoje mame - u nezadovoljnog i čangrizavog starca s problemima s probavom. Zvuči odvratno, zar ne? Trebaš samo upoznati njegovu majku da bi shvatila u šta si se uvalila - napisala je prevarena žena.

Zatim joj je objasnila kako njihov seksualni život može potrajati maksimalno 10-15 godina te je pitala šta će onda. Dodala je kako ne želi sve otkriti u pismu i predložila da nastave komunikaciju. 

- Reći ću ti sve o divnom životu koji ćeš imati s njim u slučaju da ga ja odlučim ostaviti, da te njegova mama prihvati i da on prestane brinuti za svoju djecu

S ljubavlju, žena tvog ljubavnika - piše u pismu koje je uputila ljubavnici svoga muža.

Više o:

Indija Ljubav
NA VRH

Podijeli članak na