ZANIMLJIVOSTI

Dobro došla u porodicu: Saznala da je muž vara, pa njegovoj ljubavnici napisala brutalno pismo

Predložila joj da nastave komunikaciju da bi joj otkrila mnoge druge tajne

Ilustracija. Agencije

Avaz.ba

8.1.2019

Žena iz Indije otkrila je da je muž vara pa je odlučila poslati iskreno pismo njegovoj ljubavnici.

- Draga Rošini (Roshini), možda si iznenađena time što znam da imaš aferu s mojim suprugom. Ne brini, shvatit ćeš kad prestaneš biti ljubavnica i postaneš supruga - počela je žena svoju ispovijest za Times of India.

- Iako te nisam upoznala uživo ili provjerila ti profile na društvenim mrežama (što sam lako mogla napraviti), već znam kako bi mogla izgledati - u ranim si dvadesetim, visoka, sa zavidnom figurom i izgledaš poput dame u nevolji. Ili bi mogla biti štreberica u 30-im, sa "nemoj se igrati sa mnom" stavom. No, to kako izgledaš teško da je bitno jer - primi ovaj savjet od žene koja je vidjela svijeta - nije s tobom zbog izgleda. Tamo je samo jer mu je dosadno i jer se zabavlja s tobom.

To je teško povjerovati, zar ne? Da, i meni je trebalo neko vrijeme da se pomirim s time da on želi istraživati izvan braka. Mislim da je i tebi zabavno. On je bogat i može biti šarmantan kad to poželi. I potpuno se mogu poistovjetiti s osjećajem koji pobuđuje u tebi kad te obasipa skupim poklonima. 

Obje se slažemo da je šarmer. No, ono što nisi shvatila je da je taj šarmer otac dvoje djece i već je u ranim pedesetim. I voli ih više nego što voli sebe. I ja sam majka njegove djece i uvijek ćemo biti povezani.

Kad smo kod mama, reći ću ti nešto o njegovoj. Iako ne živi s nama, ona je prva osoba kojoj se javlja svako jutro. Za tu njegovu naviku saznala sam tek kad smo se vjenčali. U braku smo više od 20 godina i još mi nije lako prihvatiti da nisam jedina žena u njegovom životu. Sad kad si i ti tu, imaš tri druge žene s kojima se moraš natjecati - njegovu majku, ženu i kćerku.

Dobro došla u porodicu i samo da znaš - njegova majka me mrzi i ti osjećaji su uzajamni. Ona mrzi svakog ko ga voli, osim svojih unuka. Ne mogu dočekati dan kad će saznati o novoj ženi u njegovom životu. 

Kao što sam rekla, on je u ranim pedesetim i samo je pitanje vremena kad će ga godine početi sustizati. I ja sam sve sigurnija da će se pretvoriti u repliku svoje mame - u nezadovoljnog i čangrizavog starca s problemima s probavom. Zvuči odvratno, zar ne? Trebaš samo upoznati njegovu majku da bi shvatila u šta si se uvalila - napisala je prevarena žena.

Zatim joj je objasnila kako njihov seksualni život može potrajati maksimalno 10-15 godina te je pitala šta će onda. Dodala je kako ne želi sve otkriti u pismu i predložila da nastave komunikaciju. 

- Reći ću ti sve o divnom životu koji ćeš imati s njim u slučaju da ga ja odlučim ostaviti, da te njegova mama prihvati i da on prestane brinuti za svoju djecu

S ljubavlju, žena tvog ljubavnika - piše u pismu koje je uputila ljubavnici svoga muža.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.