NEVJEROVATNO Prizori kao iz bajke

Pogledajte kako izgledaju zaleđeni vodopadi Nijagare Iako se ne mogu zalediti u potpunosti, pretvaraju se u zimsku zemlju čudesa

Na granici SAD i Kanade toliko je hladno da su dijelovi vodopada Nijagare se zaledili, a prizori izgledaju kao iz bajke.

Posjetiocima najpoznatijih američkih i kanadskih vodopada niske temperature ne smetaju, odnosno vrijedi je istrpjeti zbog veličanstvenog prizora, koje su mnogi od njih podijelili na društvenim mrežama.

Svjetski mediji pišu o vodopadima koji se zimi, iako se ne mogu zalediti u potpunosti, pretvaraju u zimsku zemlju čudesa, dok u kadrovima sa vodopada uživaju brojni korisnici društvenih mreža širom svijeta.

View this post on Instagram

Unforgettable. Two very lucky girls❄️ • Niagara Falls, 21/1/2019 • #niagara #niagarafalls #niagarafallscanada #niagarafallsfrozen #frozen #frozenniagarafalls #frozenniagara #niagarafalls2019 #canada #toronto #holidays #sun #snow #niagara_falls #insta_nature #nature #naturephotography #beautiful #winter #winterwonderland #niagarafallsfrozen #arendelle

A post shared by Carole K (@ckz28) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH