POTRESNO

Došao da preuzme nagradu od 314 KM, a kad mu je službenica rekla novu cifru, nije mogao prestati plakati

Baš mi je drago što nije dobio neko ko je pun ko brod, a dolaze mi stalno takvi, priča radnica

Ilustracija

Avaz.ba

1.2.2019

Dovoljno je iznenađenje samo po sebi uopće dobiti na bingu, a zamislite samo da vam se to dogodi, pa dođete da pokupite nagradu i tamo ustanovite da ste zapravo dobili i više nego što ste očekivali!

Upravo to se dogodilo jednom djedu, a službenica koja je imala priliku da mu uruči nagradu sve je prenijela na Twitteru.

- Danas je jedan djed išao da podigne 19.000 dinara (314 KM) od binga. Ispostavilo se da je nagrada 129.000 dinara (2.133 KM). Sjeo je i počeo plakati od sreće govoreći: "Sad ću moći ženi podići spomenik, umrla je prošle godine u maju". Svi u radnji smo plakali - glasi njen tvit.

Kako dalje prenosi, djed je kupio jedan listić od 100 dinara (1,65 KM) i ostao bez teksta pred iznenađenjem.

- A stvarno se čovjek iznenadio... mislio je da je mnogo manja nagrada... i baš mi je drago što nije dobio neko ko je pun ko brod, a dolaze mi stalno takvi. 

- Sam je rekao da nije znao kako bi joj na godišnjicu podigao spomenik. Tužno... al' opet neko to od gore vidi sve... valjda je zaslužio da dobije "pomoć". Bilo bi ljepše da je živa, pa da su otšli u banju od tih para... - zaključuje ona, a ljudi se u potpunosti slažu sa njom.

Suze mi idu. Drago mi je da karma nađe put i do dobrih ljudi.

- Pa poslije neko nek kaže da ne postoji ljubav i poštovanje - pišu, između ostalog, tviteraši.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.