ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Koje žene su najbolje, a koje najgore ljubavnice po zodijaku

Nije važno jesu li mlade, stare, debele ili mršave

Lavice su mnogo seksualnije od Lavova. Ilustracija

Avaz.ba

20.2.2019

Škorpije su uvijek spremne za akciju i isprobavanje novih stvari. Žene rođene u znaku Ovna znaju kako zadovoljiti sebe i partnera. S druge strane, Ribe jedva čekaju da seks završi. 

1. Škorpija

Nije važno jesu li žene u znaku Škorpiona mlade, stare, debele ili mršave. Škorpije su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete ostvariti sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno - aktivna je i uvijek spremna za nove stvari.

2. Strijelac

Strast je drugi naziv za žensku pripadnicu ovog znaka. Iako vas zasigurno ispunjavaju na svim područjima te su vam odlični životni suputnik, žene rođene u znaku Strijelca su "lavice u krevetu". S njima nikada neće biti dosadno jer vole isprobavati razne stvari u seksu. Budite sretni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan

Jako su dobre u seksu, a što je najvažnije - tačno znaju šta žele. Znaju zadovoljiti sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksepilnije u zodijaku. Ona želi biti obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vrijedna vašeg vremena.

4. Lav

Iz nekog razloga, Lavice su mnogo seksualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lijene te pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele mu ugoditi. Vole znati da vam mogu pružiti "poseban" užitak, a dobar provod s njima je zagarantiran.

5. Vaga

Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav, pokušava biti obzirna i nježna, a, ako partner od nje insistira, može biti i vrlo strastvena, aktivna te otvorena za razne opcije.

6. Vodenjak

S ovom ženom možete "očekivati neočekivano" jer njene fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je seksualni život dosadan, znat će ga odlično "začiniti". Voli igranje uloga i seksi kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete požaliti.

7. Blizanci

Pripadnicama ovog znaka seks nije toliko važan pa mu ne pridaju toliku pozornost. No, kada je zaista osvojite, vidjet ćete kakav je "manijak" u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje i nježne riječi.

8. Bik

Kod ženskih pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik - seks s njom bit će odličan, samo ga trebate inicirati kada je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebat će vam snage da je "ukrotite". S njom možete proživjeti nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

9. Ribe

Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno raditi, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Kada se seksate, imaju osjećaj kao da partneru rade uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da seks završi.

10. Jarac

Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Seks se događa kada joj raspored to dopušta, a nemojte misliti da je možete "uloviti" u trenutku u kojem vi to želite. Ona će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za seks.

11. Rak

One su uvijek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu pričati tokom seksa. Tada ne pričaju "prljave stvari", već započnu razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumiju u čemu je problem.

12. Djevice

Žene Djevice uvijek će svom partneru pronaći zamjerku. Stalno kritiziraju, a takve su i za vrijeme seksa. One često ne mogu pronaći ništa dobro u svom partneru. 

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.