ZODIJAK

Tri horoskopska znaka kojima će ova sedmica biti najbolja u životu

Evo kome će Sunce u Ribama sada donijeti sreću i koliko će to potrajati

Ilustracija

Avaz.ba

25.2.2019

Ušli smo u sezonu Riba pa nam emocija ne manjka. Evo koji horoskopski znakovi će se baš radovati ove sedmice.

Od 25. februara je nastupila jedna od najljepših i najemotivnijih sedmica za skoro sve znakove u horoskopu, ali za neke se posebno izdvaja.

Evo kome će Sunce u Ribama sada donijeti sreću i koliko će to potrajati.

Škorpija

Vi prosto sijate i život vam je pravo uživanje.

Škorpije su ovih dana bukvalno preplavljene kreativnošću, jer se Sunce nalazi u njihovoj petoj kući zabave i užitka. Sljedećih nekoliko sedmica vaše je samo da uživate u životu i da dišete ovozemaljski zrak punim plućima. Povežite se sa svojim unutrašnjim djetetom, ali ne dozvolite da vam pokvari radost. Veličajte svoju ljepotu i vanjsku i unutrašnju. Stvorite nešto veličanstveno već danas, jer vi to možete. Ali ne zaboravite da budete sami sebi u fokusu, odnosno pazite na sebe.

Mars je u vašoj sedmoj kući partnerstva čineći ovo pravim vremenom za stvaranje ljubavnih odnosa i odabiranje partnera na duže staze. Dozvolite da strast ovlada vašim srcem.


Vodolija

Vi se osjećate najseksi, ako je to u vašem slučaju moguće i upitno.

Vodolije se toliko osjećaju seksi da im je vruće. Vjerovatno ulaze u spavaću sobu tom brzinom da je i njihovom partneru pomalo neprijatno od strasti koja puca na sve strane. Retrogradna Venera vam ne kvari doživljaj, već samo doprinosi da pucate od samopouzdanja kada je seksipil u pitanju. Sezona Vodolije se možda završila, ali to ne znači da je zabava gotova.

Kada je Venera u vašoj prvoj kući ličnosti onda to donosi veliku ljubav prema sebi i stavlja vas u centar vaše pažnje. Ovo je vaša prilika da se ludo zaljubite u sebe, ali ste i spremni da sve to podijelite sa onima koji su zainteresirani za vas. Briga koju imate i za sebe i za druge bit će iskorištena i spremite se na to.

Riba

Vi ste svjesni da ste kralj/kraljica zabave.

Ribe su na vrhu svijeta i zaista bi se trebale tako i osjećati. Svemir je povezan njihovom kreativnom stranom, kao i sa sanjivošću kojom zrače. Ribe će se napokon povezati i sa prirodom. Usred su svog solarnog povratka i ovo je nevjerovatno moćno vrijeme za ovaj horoskopski znak. Imate priliku da se osvrnete na sve što ste do sada postigli, da izvučete pouke iz grešaka i da svoja dostignuća podignete na tron. Ali vrijeme je i da se pogleda unaprijed, jer su vaše mogućnosti gotovo nemjerljive.

Uživajte u onome što zaista predstavljate. Ono kako sebe tretirate je osnova za celu sledeću godinu i zato je važno da se negujete i spolja i iznutra. Počastite se ovim periodom kao pravi kralj/kraljica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.