TAJLAND

Baka u snu osjetila bol u nozi, kamera u sobi snimila scenu iz noćne more

Zmiju uhvatili i vratili u divljinu

Kamera snimila trenuta kada se zmija ušuljala u sobu. Screenshot

index.hr

3.3.2019

Kamera je snimila užasan trenutak u kojem se zmija ušuljala u spavaću sobu i ugrizla baku za stopalo dok je spavala.

Kae Sudsofa (Kaew Sudsopha) iz Tajlanda bila je u krevetu u srijedu kad se kroz cjevovod u njezinu sobu uvukla zmija. Nadzorna kamera koju je njezin sin postavio u sobu kako bi mogao nadzirati mamu snimila je scenu iz noćne more.

Zaprepaštena penzionerka skočila je iz kreveta i upalila svjetlo te odmah probudila sina Nakorna koji je spavao u sobi pokraj njene.

- Mislila sam da imam noćnu moru. Osjetila sam oštru bol u nozi i probudila sam se. Upalila sam svjetlo i uočila kako se nešto kreće po podu. Tad sam vidjela zmiju - rekla je Sudsofa.


- Rekla sam otkud si se ti pojavila i izjurila iz sobe što sam brže mogla. Ne znam zašto me zmija ugrizla, spavala sam, nisam joj bila prijetnja. Sad se bojim spavati u toj sobi ponovo - dodala je.

Njen sin, 44-godišnji inženjer, odmah je došao u sobu i upalio svjetlo prije nego što je otjerao zmiju. Kasnije su došli hvatači i uhvatili je sklupčanu na WC šolji. Zatim su je izvukli van i vratili u divljinu, prenosi "Daily Mail".

- Ponosan sam jer je mama ostala mirna. Ne znam kako je zmija dospjela tamo, ali pretpostavljam da je došla preko cijevi i ispuzala iz WC-a. Moja mama voli ostaviti vrata na kupaonici otvorena pa se zmija ušuljala u njezinu spavaću sobu - rekao je Nakorn. 

- Želim da drugi budu svjesni da se nesreća može dogoditi bilo kada, čak i kad spavate - dodao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.