ZODIJAK Zvijezde su upetljale svoje prste i u naš ukus

U ova tri horoskopska znaka rađaju se žene s najviše stila

Nije im problem uložiti u kvalitetne i klasične komade odjeće za koje znaju da će to biti dugoročno isplativa investicija

Avaz.ba
19.03.2019 07:35

Dominantni Lavovi uživaju u pohvalama

Foto: Ilustracija

Baš kao i u sva druga područja života, zvijezde su upetljale svoje prste i u naš ukus. Tako horoskopski znak kojem pripadamo uveliko utječe na to koliko stila imamo i kako se snalazimo u modnim trendovima. 

Jesmo li pravi maheri ili nas moda ni najmanje ne zanima, zapisano je u zvijezdama.

Bik

Pripadnicima ovog znaka nikada nije problem uložiti u kvalitetne i klasične komade odjeće za koje znaju da će to biti dugoročno isplativa investicija. Ipak, to ne znači da ne prate i nove trendove. Činjenica je da mogu obući nezamislive kombinacije i svejedno će izgledati nevjerovatno dobro. Njihov osjećaj za modu je nepogrešiv.

Lav

Dominantni Lavovi uživaju u pohvalama na svim životnim poljima pa se silno trude u svakoj situaciji biti najbolje obučene osobe u društvu. Njihove kombinacije dokaz su da se modni rizik itekako isplati. Također, vode računa o kvalitetu materijala i vrlo im je važno da im odjeća pristaje kao da je šivena po njima.

Vaga

Vole pratiti trendove i odjeću koja je trenutno u modi, ali nikada neće obući nešto samo zato što je moderno. Između njih i modnih komada koje će kupiti prvo se mora dogoditi klik. Vole klasične krojeve, ali vrlo rado će se poigrati odvažnim materijalima, bojama i uzorcima.

Komentari

NA VRH