NEVJEROVATNO

Ona živi s dvojicom momaka i uživa: Spolni odnos utroje je tako prirodan...

Instagram

Avaz.ba

1.4.2019

Eli Džons (Ali Jones) iz Južne Afrike živi s dvojicom bivših partnera i tvrdi da ih obojicu jednako voli. Zapravo, Ali živi s bivšim mužem i dečkom i njih troje su u poligamnoj vezi.

Tattoo majstorica iz Kejptauna bila je u braku s Dejmijanom, s kojim ima sina, a nakon što su se razveli, Eli je upoznala Metija Ruhtona (Matty Ruchton), koji ju je jako brzo osvojio.  

- Bilo je drugačije nego s Dejmijanom. Osjećala sam se posebno i znala sam da je on to što sam tražila. Obožavao je moju djecu. Dejmijan se naljutio jer sam ga brzo preboljela - kaže 29-godišnjakinja, koja je ubrzo prekinula i s Metijem nakon što je shvatila da ipak podjednako voli obojicu.



- Odlučila sam obojicu prekrižiti i otputovala sam u Evropu. Kada sam se vratila, shvatila sam da su se njih dvojica zbližili, a da ja i dalje volim i jednog i drugog. Našli smo se na piću, a oni su predložili seks utroje. Pristala sam. To je bilo tako prirodno, kao da je oduvijek tako - kaže Eli i tvrdi da u njihovoj vezi nema ljubomore i da su vjerni jedni drugima.

- Iako je ovo poligamija, ne varamo i ne spavamo s ostalima - kaže Eli i priznaje da seksualne odnose imaju svi zajedno, ali da ona spava i sa svakim dečkom posebno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.