ROMANSA

Osamnestogodišnjak se želi oženiti 21 godinu starijom mamom najboljeg prijatelja

Avaz.ba

9.4.2019

Osamnaestogodišnji mladić iz američkog Kentakija želi se oženiti mamom svog najboljeg prijatelja, bez obzira na to što je od njega starija 21 godinu.

S njenim sinom Džejsom Baunom (Jaice Brown) mlađahni Čejs (Chase) prijatelj je sedam godina, a kad je shvatio da mu se sviđa njegova majka Džami (Jaimee), poljubili su se i otad su, piše LADbible, nerazdvojni.

Nisam imala pojma o Čejsovim i mojim osjećajima dok me nije poljubio. Bila sam u šoku, ali otad smo nerazdvojni - ispričala je ona.  

Prije nego što se upustila u vezu s njim, provjerila je hoće li se njeno troje djece složiti s tim.

- Prvo sam njih pitala jer su mi oni na prvom mjestu, ali niko nije imao problema s tim. Kad smo to rekli Džejsu, on se složio, a njih dvojica su i dalje najbolji prijatelji. Ne možeš staviti dobnu granicu na ljubav. Sad čekamo da se završi moj razvod, ali već smo isplanirali vjenčanje i napisali vlastite zavjete - kaže Džami.

Čejs je otkrio da ju je prvi put poljubio samo sedam dana nakon što je napunio 18 godina, a već dva mjeseca kasnije ju je zaprosio.

- Sviđa mi se njena osobnost, odmah sam znao da se želim oženiti njom. Toliko toga mi se sviđa na njoj: njen smisao za humor, to što mi ne dopušta da ljenčarim i još puno drugih stvari - rekao je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.