VIRALNI HIT

Kralj Instagrama, hraneći medvjeda pred polugolim djevojkama, naišao na oštre osude, evo i zašto

Video je za kratko vrijeme sakupio 15 miliona pregleda i desetine hiljada komentara

Dan Bilzerian doveo medvjeda na privatnu zabavu. Printscreen

Avaz.ba

25.4.2019

Instagram plejboj Dan Bilzerian (38) našao se na udaru kritika nakon što se pojavio snimak na kojem hrani vezanog medvjeda u svojoj kući u Los Anđelesu. Da cijela situacija izgleda još bizarnije, potrudile su se polugole djevojke koje su stajale u blizini.

Video je za kratko vrijeme sakupio 15 miliona pregleda i desetine hiljada komentara. Ovu scenu, koja se dogodila na jednoj od mnogobrojnih zabava koje kralj Instagrama, kako ga zovu, ima običaj organizirati, osudila su udruženja za zaštitu životinja, među kojima je i PETA.

View this post on Instagram

When your girls hungry

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Iz ove dobrotvorne organizacije za zaštitu životinja rekli su da Bilzerian nije dobio odgovarajuće dozvole za događaj, kao i da je medvjed bio preblizu posmatračima.

- Medvjedi trebaju biti u divljini, a ne u zatočeništvu - rekli su iz PETA.

Plejboj je kasnije za jedan magazin rekao kako je on veliki obožavalac životinja i da nikada ne bi uradio ništa čime bi povrijedio medvjeda.

- Prema njemu se postupalo humano za vrijeme zabave. Nije bilo električnih ograda. Hranio sam veoma zdravog, sretnog medveda, koji je spasen u mladosti - dodao je on.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.