ZANIMLJIVOSTI

Ovo su najgore navike svakog horoskopskog znaka kada je u vezi

Umjesto da krivite brojne druge faktore za svoje loše ponašanje u vezi, jednostavno sve svalite na svoj horoskopski znak

Svaki horoskopski znak ima barem jednu lošu naviku. Arhiv

E. Š. / Avaz.ba

24.5.2019

Umjesto da krivite brojne druge faktore za svoje loše ponašanje u vezi, jednostavno sve svalite na svoj horoskopski znak - lakše je. Svaki od 12 znakova zodijaka ima barem jednu lošu naviku u vezi.

Ovan

Ovnovi bježe iz veze čim im postane dosadno ili kada stvari nisu po njihovom. To, naravno, uopće nije njihova krivnja, već njihovog horoskopskog znaka.

Bik

Kad pronađu dovoljno stabilnog partnera s kojim im je ugodno, Bikovi se prebace u stanje hibernacije. Njima je ugodno, no njihovim partnerima je vjerojatno jako dosadno.

Blizanci

Blizanci sabotiraju svaku svoju vezu, a čak i kad je sve u redu, kao da u sebi imaju zlog blizanca koji namjerno stvara probleme. Zašto? Niko ne zna.

Rak

Rakovima treba pažnja i neko ko će ih obasipati ljubavlju i komplimentima, a s druge strane, trebaju i vrijeme za sebe i žele da ih svi puste na miru. Naravno, sve to žele odjednom, što je poprilično iritantno svakome ko ima posla s njima.

Lav

Ne samo da misle da su sve njihove ideje najbolje na svijetu, Lavovi još i imaju potrebu naređivati ljudima s kojima su u vezi, misleći da jednostavno ne postoji bolja opcija od one koja se njima sviđa.

Djevica

Perfekcionizam je najveća mana osoba rođenih u znaku Djevice, no one ga smatraju vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod partnera im nije samo usputni hobi, to je njihov poziv.

Vaga

Pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine ljudi rođenih u znaku Vage da ponekad zaboravljaju na osobu s kojom su na spoju.

Škorpija

Škorpija misli da partneru pokazuju predanost i bezuvjetnu ljubav, a zapravo su samo jako posesivne, ljubomorne i često agresivne osobe. Kaže horoskop, ne mi.

Strijelac

Njihova svestranost ih doslovno vuče na sve strane zbog čega im zapostavljanje partnera nije stran pojam. Strijelci, naravno, uopće ne vide problem u tome da se bave samo stvarima koje ih u tom trenutku zanimaju.

Jarac

Jarčevi se vole truditi oko svojih ciljeva, ali često se zaborave opustiti i pokazuju nerazumijevanje prema partneru koji ponekad samo želi uživati u životu.

Vodolija

Vodolije vole šarmirati ljude i natjerati ih da se zaljube u njih, čak i ako nemaju nikakvu namjeru biti više od prijatelja. Ne moramo objašnjavati zbog čega to baš i nije dobro, zar ne?

Ribe

Ribe ljubav dijele šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlače i čekaju da se stvari riješe same od sebe. Zbog toga djeluju poprilično dosadno u vezi - ne može sve uvijek biti divno i puno cvijeća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.