ZANIMLJIVO

Svijet bruji o aferi bivšeg direktora Googlea: Hoće djecu sa studenticom, problem mu pravi njegova žena

Prsten koji vrijedi milione dao 39 godina mlađoj Aleksandri

Avaz.ba

17.7.2019

Aleksandra Duzberg, ona je dobila prsten vriejdan nekoliko miliona. Facebook

Svijet bruji o posljednjem potezu 64-godišnjeg Erika Šmita (Eric Schmidt), direktora Google,koji je prsten s ogromnim safirom dao 32 godine mlađoj Aleksandri Duzberg (Alexandra Duisberg), koja je stara kao njegova kćerka Sofi (Sophie).

Procjenjuje se da prsten vrijedi milione.

Milijarder je to navodno učinio prije nekoliko sedmica, a izvori kažu da se radi o "prstenu prijateljstva".

Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 13,2 milijarde dolara.

- Erik provodi vrijeme s Aleksandrom i dao joj je prsten kao znak prijateljstva. Iako je to pokrenulo mnoge tračeve, ne radi se o vjereničkom prstenu - rekao je izvor, prenosi "Daily Mail".

Drugi izvor tvrdi da Duzberg, inače bivša studentica medicine, govori svojim prijateljima da je među njima stvar ozbiljna i da što prije žele imati djecu, ali da njegova žena to znatno otežava.

Nije ovo prva put da se ovaj milijarder dovodi u vezu s ljubavnim aferama.

U 39 godina dugom braku, Šmit je navodno imao više veza s mlađim ženama, uključujući i vezu s jednom televizijskom voditeljicom, izvršnom direktoricom kompanije za odnose s javnošću, te jednom vijetnamskom pijanistkinjom.

Zanimljivo je da je prsten dao i Marsi Sajmon, koja je PR stručnjak, a koja je viđena s njim na francuskoj rivijeri 2006. godine. Njoj je dao veliki žuti dijamantni prsten. Uprkos svim ovim tračevima, čini se da Šmit nema namjeru da se razvede od svoje žene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.