MIČIGEN

Postavila skrivene kamere pa ostala u šoku kad je vidjela što joj muž radi

Žena je rekla da je postala sumnjičava kad je iskusila čudne simptome nakon suprugove kafe, poput umora, mučnine i zamagljenog vida

E. Š. / Avaz.ba

9.8.2019

Muškarac u Mičigenu nedavno je dobio iznenađujuće blagu zatvorsku kaznu nakon što je proglašen krivim da je u više navrata ženi ubacio velike doze tableta za spavanje u kafu.

Tereza Kozlovski (Therese Kozlowski) zatražila je rastavu od svog supruga u junu 2018. godine. 

Suprug joj je pripremao kafu svaki dan i unutra joj je kriomice ubacivao opasne doze difenhidramina, antihistaminika koji se uglavnom koristi za liječenje alergija i nesanice.

Naravno, Tereza je to saznala tek nakon što je postavila skrivene kamere po kući da vidi što Brajan Kozlovski (Brian Kozlowski) radi. Na šokantnom snimku koji je postavljen na društvenim mrežama vidi se muškarac koji drobi nekoliko tableta i ubacuje ih u kafu svoje žene.

Tereza čim je vidjela na snimku kako Brahan miješa pilule s kafom odselila se i obavijestila svog odvjetnika za razvod o otkriću.  Policija je uspjela zaplijeniti posljednju kafu koju je napravio za nju i otkrili su da je sadržavala 127 mililitara difenhidramina, vrijednosti oko osam tableta.

Žena je rekla da je postala sumnjičava kad je iskusila čudne simptome nakon suprugove kafe, poput umora, mučnine i zamagljenog vida.

Suočen s neoborivim dokazom svog zločina, Brajan se nije izjasnio protiv optužbi za trovanje pića, za što je maksimalna kazna u američkoj saveznoj državi Mičigen 15 godina zatvora. Umjesto toga, on je tražio izgovore, poput činjenice da mu je bilo teško u životu kad je to napravio.

 Naime, proteklog četvrtka, zbog opetovanog trovanja supruge, Brajan Kozlovski osuđen je na pet godina uvjetno i zatvorsku kaznu u trajanju od 60 dana koju može izdržavati i vikendima. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.