ISPOVIJEST

Spava sa ženom rođenog brata već tri godine

Ima ozbiljan problem

Ilustracija. PrintScreen

I. Š. / Avaz.ba

9.9.2019

Jedan mladić započeo je aferu sa suprugom svog brata i sada ne zna šta da radi. Njegov problem nije usamljen slučaj, a on je ispričao da je sve počelo prije tri godine kada se njegov brat oženio, kao i to da svoju ljubavnicu voli i da ne može bez nje. 

Kako je objasnio, njegov brat je ponekad nasilan i jednom kada je otišao kod njih zatekao ju je kako plače. U zagrljaju mu je otvorila dušu i ispričala da se njen suprug loše ponaša prema njoj. 


Ilustracija. PrintScreen

- Sažalio sam se i poljubio je, a ona mi je uzvratila. Bilo je poput magije. Sljedeći put kada su posvađali, poslala mi je poruku i našli smo se. Imali smo seks o u mom automobilu i od tada smo ljubavnici - priča ovaj tridesetogodišnjak.  

- Ja sam također imao problema u vezi. Nisam mogao da ostanem sa majkom svoga sina i raskinuli smo. Ona je nakon raskida pronašla nekog novog dečka, a on nije prihvatio našeg sina i zbog toga sam sada samohrani otac. Nedugo nakon toga razbolio mi se i otac pa se sada brinem o njemu. Sestra i ja se mijenjamo, ali je brat sebičan i ne želi da nam pomogne - nastavio je. 


Ilustracija. PrintScreen

Objasnio je Deidre da je njegova afera trenutno jedina svijetla tačka koju ima pored sina. Jedino kada je sa njom se osjeća mlado, bezbrižno i zaljubljeno.  

- Oboje se bojimo trenutka u kojem će on saznati. Zna biti nasilan i zato je ona u strahu da ga ostavi- rekao je. 

Srećom, Deidre je imala savjet za njega. 

- Samo je pitanje vremena kada će brat saznati. Razumijem koliko je uplašena vaša ljubavnica, ali za nju i njenu djecu nije zdravo da borave u okruženju nasilja i straha. Predložite joj da smisli strategiju kako da ga ostavi na siguran način. Ako je potrebno, neka potraži pomoć u centrima za prevenciju porodičnog nasilja. Tek nakon što se ona osamostali, odlučite da li ćete biti zajedno - posavjetovala ih je. 


Ilustracija. PrintScreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.