ZANIMLJIVOSTI

Prvi ples zbog kog će vam stati knedla u grlu

Vjenčanje na kojem su svi plakali

Svadba. PrintScreen

Al. H. / Avaz.ba

9.9.2019

Lisa I Robert planirali su svoje vjenčanje iz snova na potpuno drugi način, sa puno gostiju, hrane i plesa. Ali su se njihovi planovi promijenili u sekundi. 

Ipak par se odlučio da vjenčanje obavi u bolnici kako bi Lisa otplesala prvi ples onako kako ga je zamislila. 

Jednog dana mlada više nije bila zainteresovana za bilo kakve planove, veliki broj gostiju. Odlučila je da vjenčanje neće biti onako je prvobitno bilo zamišljeno. 

Umjesto toga željela je da vjenčanje bude značajno za njenu i Robertovu porodicu, posebno za njenog tatu. 

Lisin otac je primnjen u bolnicu zbog raka. A vjenčanje bez njenog oca bila je posljednja stvar koju je ona željela. Nakon svega on je bio osoba koja joj je podarila život, naučila je da vozi bicikl i podržavala je kroz dobre i loše trenutke njenog života. Ona je razmišljala o tome kako da i njen otac prisustvuje vjenčanju i onda je došla do ideje koja bi riješila sve - Lisa i Robert će se vjenčati u bolnici u kojoj je smješten njen otac.

Lisa nije mogla da zamisli svoje vjenčanje bez oca, tako da su se vjenčali u bolničkoj sobi njenog oca. I poslije toga zaplesali su zajedno njen prvi ples. Ples koji je tako dugo zamišljala. 

- Rekla sam mu, tata želim svoj prvi ples sa tobom - odgovorio mi je: - Ali ja ne mogu da plešem - na šta sam mu odgovorila - I ne moraš, plesaćemo rukama - izjavila je Lisa za CBS.

Gledajući ove slike nemoguće je suzdržati suze. Način na koji Lisa i njen otac gledaju jedno drugo je prelijep i ispunjen ljubavlju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.