ZANIMLJIVOSTI Kako vi opisujete ovaj čin

Šest sati stajao u avionu jer je žena spavala preko tri sjedišta

Gest muškarca kao dokaz prave ljubavi

Al. H. / Avaz.ba

Slične scene

Foto: Arhiv


Fotografija na kojoj se može vidjeti kako muškarac stoji u avionu dok se njegova navodna supruga naslanja na tri sjedišta, izazvala je bijes na društvenim mrežama.  

Tweet je u četvrtak podijelio Kantri Li Džonson (Courtney Lee Johnson) iz Indiane, inače terapeutski savjetnik, a uz fotografiju je napisao kako je muškarac punih šest sati stajao u prolazu između sjedišta aviona, dok je njegova supruga spavala šest sati tokom tog dugog leta.  

Muškarac koji je podijelio tweet bio je oduševljen onime što je vidio u avionu, opisujući tu gestu muškarca kao dokaz prave ljubavi.

  • Scena iz aviona

    Scena iz aviona

    Foto: Twitter


Međutim, mnogi Twitteraši se nisu s njim složili, i su počeli optuživati pospanu ženu na slici da je sebična, a muškarca da je mlakonja.  

Ima i onih koji su doveli u pitanje vjerodostojnost slike, a neki su govorili kako u avionu ne bi dopustili da čovjek šest sati stoji. 

Neki su htjeli saznati rutu leta, broj leta i avio prijevoznika kako bi provjerili činjenice, a drugi su scenarij uspoređivali s filmom Titanik. 

Stotine su razmišljale - zašto žena samo ne može ležati muškarcu i krilu, no na kraju, niko nije došao do konkrentnog odgovora.

Više o:

Ljubav Twitter
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na