ZANIMLJIVOSTI

Muke s prijateljem: Bojim se da će me samo iskorištavati za spolne odnose

Prijatelj sa povlasticama

Par u krevetu. Arhiv

Al. H. / Avaz.ba

13.9.2019

-Vodila sam ljubav sa svojim najboljim prijateljem iako on ima curu. Mislim da bi on želio da se nastavimo seksati, no moji su osjećaji zbrkani. Prijatelji smo iz škole, još kad smo oboje imali 15 godina, a zbilja smo se zbližili prije nekoliko godina kad sam izgubila posao i samopouzdanje. Zaista mi je bio podrška i poticao me da pokušam ostvariti željenu karijeru, onu medicinske sestre. Sad oboje imamo 22 godine, a ja ću za mjesec dana krenuti na obuku za medicinsku sestru. On ima puno problema s djevojkom, a ja bih ga uvijek tješila. Bili smo tu jedno za drugo. Kad sam doznala da sam upala na obuku, poslala sam mu poruku da dođe proslaviti sa mnom. Puno smo popili pa otišli u klub. Bili smo jedno na drugom na plesnom podiju i bilo je skroz prirodno da večer završi kod mene - seksom. Zaista nježnim seksom. No kako on ima curu, nije ostao prespavati, početak je pisma anonimne djevojke britanskoj seks kolumnistici Deidre.


Par. Arhiv

-Poljubio me prije odlaska i rekao da sam najbolja. Sljedećeg jutra poslao mi je poruku da nikom ne kažem što se dogodilo i da se osjeća loše zbog svoje cure. Nismo se čuli nedjelju dana, a onda mi je poslao poruku da moramo razgovarati. Sreli smo se u gradu, a on mi je rekao da sam mu se oduvijek sviđala, ali nikad nije ništa rekao jer se bojao da ću ga odbiti. Rekla sam mu da mu iz istih razloga nisam rekla i da se on meni sviđa. Stalno se vraćao na naš seks i govorio da je bilo odlično i posebno. Rekao je da nema razloga da to ne nastavimo, ali nije spominjao što će biti s njegovom curom. Mislim da želi da budemo prijatelji s povlasticama, nastavila je.

Dodala je da je sad jako zbunjena, ne želi izgubiti prijatelja, no ne želi da se sve svede samo na seks jer joj je jako stalo do tog muškarca.

-Recite mu da vam je poseban, previše drag kao prijatelj da biste ubacili u to neobvezni seks. Recite mu da mislite da bi veza među vama bila moguća te da zaslužujete više od toga da vam se netko javlja samo zbog seksa. Ako želi ostati sa svojom djevojkom unatoč problemima koje imaju, onda možete biti samo prijatelji, bez povlastica. Dajte mu vremena da odluči, a šta god obećao, nemojte voditi ljubav s njim dok definitivno ne raskrsti s djevojkom", savjetovala joj je kolumnistica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.