NIJE SE PROSLAVILA

Neutješno plakala na ulici: Mlada htjela testirati izabranika, a on se samo okrenuo i otišao

Izabrala vjerovatno najgoru moguću priliku

Kina: Mlada neutješno plakala na ulici. Screenshot

J. A. / Avaz.ba

23.9.2019

King Kao (26) je mlada iz Kine koja se željela našaliti na račun svog dečka, ali je za to izabrala vjerovatno najgoru moguću priliku - dan kada su imali zakazano fotografiranje.

King je sebi dodala nekoliko decenija i pred budućim mužem se pokazala kao baka. Kako kaže, željela je provjeriti njegovu reakciju na nju i to hoće li je voljeti i kada ona bude stara. To je, kaže ona, bio test.

Međutim, mladoženjinu reakciju sigurno nije očekivala. Naime, King je željela zadržati masku i na fotografiranju i pored mladoženjinih molbi da je skine. 

Ako ćeš me zaista voljeti i za 50 godina kao što tvrdiš, šta je problem da tako izgledam i sad na fotografijama - pitala ga je King. 

Uskoro, rasprava je prerasla u pravu svađu. Međutim, King nije popuštala. Na kraju je frustrirani mladoženja u ljutnji slomio naočale i utrčao u taksi.

Mlada je u šoku čekala nekoliko minuta, vjerovatno očekujući da je to samo predstava i da će se mladoženja vratiti.

Kada je shvatila da ga nema, čučnula je nasred ulice i zaplakala. Na kraju, i sama je pozvala sebi taksi i otišla kući, dok je internetom ostao kružiti snimak ovog upropaštenog svadbenog fotografiranja. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.