FACEBOOK

Djevojčica se spustila niz tobogan, nastavak priče je užasan i pun izmeta

Kad je djevojčicu skinula, shvatila je da je ova obavila i veliku nuždu

Kad je djevojčicu skinula, shvatila je da je ova obavila i veliku nuždu. Facebook

Avaz.ba / Index.hr

5.10.2019

Mama Britani Beri (Brittany Berry) iz Kentakija izvela je troje djece u park, ali nije očekivala da će se svi skupa vratiti kući prekriveni izmetom. Naime, posumnjala je da se njena kćerka Sedi (Sadie) pomokrila pa joj je u parku krenula mijenjati pelenu. Ali, kad je djevojčicu skinula, shvatila je da je ova obavila i veliku nuždu.

- Bila je cijela uprljana. Od leđa do nogu. Nisam paničarila, krenula sam je čistiti, ali u paketu su bile samo četiri vlažne maramice. U kombiju sam tražila još jedan paket, a ona je stajala gola s izmetom u kosi, po koljenima, čak i u cipelama, jer skidanje odjeće nije prošlo kako sam zamislila - pojasnila je na Facebooku.

Odjednom je začula čudan zvuk, okrenula se i imala šta vidjeti. Djevojčica je otrčala u park pa se gole stražnjice, prekrivena izmetom, spustila niz tobogan.

Duž tobogana je ostavila hrpu izmeta. Naravno, nisam htjela da se druga djeca uprljaju pa sam otrčala kući po paket maramica. Mislila sam da je super ideja ići niz tobogan i brisati njegove dijelove. Znam da nisam izgledala glamurozno, ali kad sam se okrenula, vidjela sam da jedna porodica zuri u mene. Ne znam koliko su tu bili - dodala je javno osramoćena Britani.  

Svoje prijatelje na Facebooku kasnije je obavijestila da su se u kući svi istuširali te im je poručila da njenu priču iskoriste kao pouku.

Ako niste mentalno, emocionalno i tjelesno spremni hodati okolo prekriveni tuđim fekalijama, koristite prezervative - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.