ASTROLOGIJA

Šta vole horoskopski znakovi u krevetu: Neko voli masaže, seks na javnom mjestu, a neko voli da se snima

Horoskop. Ilustracija

E. I. / Avaz.ba

19.11.2019

Ovan. Ilustracija

Astrolog i life coach Džošua Mekver (Joshua MacGuire) tvrdi da svaki horoskopski znak ima određene predispozicije koje utječu na njegov seksualni život te da su zbog toga neki horoskopski znakovi međusobno kompatibilniji u krevetu.

1. Ovan

Ovan voli preuzeti inicijativu i bitno mu je da se održi iskra. Njima vrlo lako postane dosadno pa je bitno da isprobavaju nove stvari poput novih seksualnih igrački i novih poza, no isto tako će im biti zabavno seksati se na neobičnim mjestima, primjerice na kuhinjskom stolu ili u automobilu. Najbolje se slažu s Lavom, Strijelcem, Vagom, Rakom i Blizancima.



Bik. Ilustracija

2. Bik  

Bikovi vole istraživati i vole razmaziti sva osjetila. Uzet će si vremena da shvate što im najbolje odgovara. Seks povezuju s hranom i vole ih kombinirati. Uživat će u predigri tokom koje ih partner, primjerice, hrani jagodama ili u kojoj jedu čokoladni sirup ili med jedno s drugoga. Najbolje se slažu s Djevicom, Jarcem, Škorpionom, Ribom i Rakom.

Blizanci. Ilustracija

3. Blizanci

Blizanci imaju podvojenu ličnost i bit će sretni ako obje te ličnosti budu uključene u igru pa vole izmjenjivati dominantnu i submisivnu ulogu. Vole igrati uloge i vjerovatno će im biti jako zanimljiva ideja snimanja kućnog videa. Odgovaraju im Vaga, Vodenjak, Strijelac, Lav i Riba.

Rak. Ilustracija

4. Rak

Rakovi vole udovoljavati partneru, okružiti ga ljubavlju i pažnjom, ali također vole kad im se to vrati. Zanimljivo im je igranje uloga, a osobito će uživati glumeći policajca ili vatrogasca. Najbolje će se snaći sa Škorpionom, Ribom, Jarcem, Djevicom ili Bikom.

Lav. Ilustracija

5. Lav  

Vatreni Lavovi vole dominirati, a kao horoskopski znak koji je najskloniji ekshibicionizmu uživat će u svakoj prilici da pokažu svoje ljubavne vještine. Zato će im se svidjeti seks utroje, seks na javnom mjestu ili čak snimanje ljubavnog čina. Slažu se s Ovnom, Strijelcem, Vodenjakom, Vagom i Blizancima.

Djevica. Ilustracija

6. Djevica  

Osjetljive Djevice uživat će u tantričnom seksu i mogućnosti da se s partnerom povežu na dubljoj razini. Najbolji partneri su im Bik, Rak, Riba, Škorpion.

Vaga. Ilustracija

7. Vaga

Vage vole ravnotežu pa nije neobično da, ako su u javnosti dominantni, u krevetu vole preuzeti submisivnu ulogu. Iako se smatraju jako romantičnima, uživat će u fantazijama koje uključuju orgije ili grupni seks, a sviđat će im se i seksi kostimi. Odgovaraju im Blizanci, Rakovi, Vodenjaci, Strijelci i Lavovi.

Škorpija. Ilustracija

8. Škorpion  

Najseksualniji znak obožava kontrolu, a uživat će u tome da veže oči partneru, stavi mu lisice ili ga grize. Obožavat će sve što će ih natjerati da pomaknu granice ili ih gurnuti preko ruba poput igara s kockicama leda ili vrućim voskom. Najbolji partneri za njih su Riba, Rak, Bik, Djevica.

Strijelac. Ilustracija

9. Strijelac

Strijelci se vole osjećati razmaženo pa će im odgovarati luksuzne plahte, skupe mirisne svijeće ili ekstravagantno donje rublje, no uživat će i u seksu na otvorenom ili na javnom mjestu. Najbolje im odgovaraju Ovan, Lav, Vodenjak, Vaga ili blizanci.

Jarac. Ilustracija

10. Jarac

Jarci vole šefovati, kako u spavaćoj sobi tako i izvan nje. Izludit će ih mogućnost da zavežu partnera, a uživat će i u sado-mazo igricama. Naravno, ako su oni glavni. Slažu se s Djevicom, Bikom, Rakom, Ribom i Škorpionom.

Vodolija. Ilustracija

11. Vodolija 

Vodolije su radoznali, stoga će im se svidjeti sve što je novo i neuobičajeno, poput jestivog donjeg rublja ili seksa u javnosti, a neće im biti teško isprobati neki seksualni fetiš. Idealni partneri za njih su Blizanci, Vaga, Lav, Strijelac i Ovan.

Bik. Ilustracija

12. Riba  

Senzualne ribe obožavat će spori seks koji će započeti nježnom masažom, a najviše će uživati s posvećenim partnerom koji voli preuzeti inicijativu. Slažu se sa Škorpionom, Rakom, Djevicom, Jarcem i Bikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.