HOROSKOP

Proglašen najnesretniji znak u 2020. godini: Teško njima

Planete u tranzitu formiraju kosmički aspekt emitirajući energiju jedni na druge, pa i na samu Zemlju

Kada je riječ o sreći u astrologiji se obično gleda aspekt planete Jupiter. Ilustracija

I. K. / Avaz.ba

28.12.2019

Ako je suditi prema horoskopu postoje tri znaka koja će imati najmanje sreće u narednoj godini. Planete u tranzitu formiraju kosmički aspekt emitirajući energiju jedni na druge, pa i na samu Zemlju. 

Kada je riječ o sreći u astrologiji se obično gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite. 

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 03. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dvije i po godine što će Jarčeve učiniti najsretnijim znakom Zodijaka.

S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem loše sreće i loših aspekata. Pogledajte listu najnesretnijih znakova za 2020. godinu: 



Ovan. Ilustracija

1. Ovan

Kada je Jupiter u Jarcu, ova planeta formira kvadraturu u Ovnovima što je jedan od najgorih aspekata kada je reč o sreći. Imat će osjećaj kao da su im sve zamisli blokirane i da ne mogu naći izlaz. Svaki korak koji naprave ovnove će voditi u nestabilnost.

Savjet astrologa je da tokom 2020. godine uspore i da se ne čine velike promjene. Tokom narednog perioda čekat će ih zamke i prepreke pa se savjetuje i izbjegavanje finansijskih ulaganja.

Također se savjetuje oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.

Rak. Ilustracija

2. Rak

Rakovi će se morati pripremiti za ono s čim će se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

Budući da ovo sada znate najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Vjerujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte investirati novac u rizične poslove niti posuđujte novac od Škorpije. Nemojte vjerovati nikome dok se ne pokaže da vas neće povrediti niti vam nauditi.

Vaga. Ilustacija

3.Vaga 

Bit će vrlo komplicirano kada je riječ o povjerenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnovima koji obično donosi lošu sreću pa bi trebalo da izbjegavate sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na finansijska ulaganja i hod kroz nepoznati put. 

I u ljubavi neće biti slatko, naročito u drugom dijelu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte padati na lažna obećanja i zavjeta na večnu ljubav.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.