VIDEO

Oglasio se muškarac kojeg je kamera uhvatila s ljubavnicom

Otkrio kako je prošao s djevojkom

Isječak iz videa. Screenschot

I. K. / Avaz.ba

24.1.2020

Muškarca je "kiss cam" uhvatio kako se ljubi s ljubavnicom tokom nogometne utakmice. Zbog njegovog čudnog ponašanja, snimak se brzo počeo širiti društvenim mrežama i postao je viralni hit.


Svi krivi osim njega

Za samo dva dana video je pogledalo 22,6 miliona ljudi, a vrlo brzo saznalo se i da je riječ o Ekvadorcu Dejviju Andradeu (Deyvi). On se oglasio na društvenim mrežama.

- Šta biste uradili da je na mom mjestu žena? Kruže brojni snimci nevjernih žena, a njima se niko ne ruga u ovolikoj mjeri. Branit ću svoju čast i ponos kao muškarac sve do kraja. Svi mi griješimo i svi se možemo pokajati. Zahvaljujem svima koji su me pozvali u crkvu, otići ću kako bih mogao zaliječiti svoju porodicu. Bog je velik, a sve te žene koje me kritiziraju licemjerne su jer znam da su i same varale - napisao je u objavi koju prenosi "Metro".

Kako dalje ističe, svako griješi i treba oprostiti svima.

- Nemate pojma kakvu ste štetu nanijeli svojom mržnjom. Svako griješi i trebamo oprostiti. Bog će mi dati snage - napisao je.

Inače, preljubnik je tražio i oproštaj od svoje djevojke.

- Želim se vratiti životu s tobom, draga. Jako mi je žao i na ovaj način želim javno progovoriti o ovoj gluposti, kako bih te mogao zamoliti da mi oprostiš. Zbunjen sam, ali želim da mi se vratiš. Oprosti mi. Volim te. Vrati se - napisao je.


Nema oproštaja

Sudeći prema kasnijoj objavi, ona ipak nije bila spremna oprostiti prevaru.

- Bez obzira na sve, moja je veza gotova i moram nastaviti sa životom. Žao mi je zbog toga što sam učinio, ali ne mogu više moliti za oproštaj. Nikad više neću pogriješiti i znam da ću naći osobu koja me voli i prihvata - zaključio je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.