ZODIAK

Četiri horoskopska znaka koja se lako zaljubljuju

Ustaljeno je mišljenje da je pomalo neozbiljno razvijati ozbiljna osjećanja prema nekome koga ste tek upoznali

Ne zanimaju ih usputne veze. Ilustracija

Avaz.ba

23.2.2020

Ustaljeno je mišljenje da je pomalo neozbiljno razvijati ozbiljna osjećanja prema nekome koga ste tek upoznali. Međutim, ako ta osoba pokazuje da je otvorena za ljubav onda nema problema. 

Dakle, nema ništa loše u hemiji koja se javlja između dvoje ljudi.

Rak. Ilustracija

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju reputaciju da uvijek žele ozbiljne i snažne veze sa ljudima sa kojima izlaze. Čak i ako žele partnera sa kojim imaju povremeni seks držati na distanci, na kraju će svakako biti vezani za njega. Čak i ako zvanično ne izlaze sa nekim, žele znati da uvijek sa nekim mogu imati taj romantični odnos. 

Rak je jedan od znakova koji polako, ali sigurno otvaraju svoje srce. Za to im je potrebna veza koja je izvan fizičke, ona koja im omogućava da se osjećaju sigurno s kim god da su, ali da ne moraju postavljati zidove. Njihova sreća potiče iz povjerenja.

Bik. Ilustracija

Bik

Slično kao kod Raka, Bikovi se zaljubljuju u osobe koje imaju duboke emocije, baš kao i oni. To, međutim, ne znači da njihova romantična strana ne izostaje kada sretnu partnera. 

Bikovi možda ne izgledaju tako, ali zapravo uvijek se nadaju stabilnoj i trajnoj vezi zbog koje se osjećaju sigurno. Oni nemaju strpljenja za odnose koji će trajati duže od nekoliko sedmica ili mjeseci. Kad upoznaju nekoga s kim imaju hemiju, mogu samo početi da dijele više. Žele da dožive iskustvo obožavanja svog partnera, pa je prirodno da odnos podignu na novi nivo. Jednom kada pronađu ono što žele ulažu napore da to i zadrže.

Vaga. Ilustracija

Vaga

Predstavnici ovog znaka su nevjerovatno odani. Oni traže harmoniju u svim vezama, pa ne žele nejasne i povremene odnose u kojima ne mogu reći partneru kako se osjećaju. Vaga želi osjetiti da je partneru najvažnija. Da bi se osjećali zadovoljno, moraju naći razumijevanje. 

Oni su kokete i društvenjaci, a to skriva dublju želju da se voli i bude voljen. Vage vam možda to neće dati do znanja, ali se uvijek duboko nadaju da će se situacija pretvoriti u nešto ozbiljno.

Ovan. Ilustracija

Ovan

Ako postoji znak Zodijaka koji se naglo zaljubljuje, onda je to Ovan. Kao predstavnik vatrenih znakova, Ovnovi rade sve impulsivno i to uključuje ulazak u odnose prije nego što je druga strana za to 100 posto spremna. 

Za razliku od ostala tri horoskopska znaka na listi, Ovan ne traži nužno doživotne veze. Samo želi osjetiti  uzbuđenje, strast i osvježenje. Čim počnu osjećati emocije prema nekome, to znači da su zaljubljeni. Naravno, vremenom ni sami ne shvataju da se to pretvorilo u nešto ozbiljnije i trajnije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.