OTVORIO DUŠU Legendarni bokser kaže da bez supruge ne bi mogao živjeti

Tajson: Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi kako treba

Treba mi neko koga trebam slušati, ja sam vojnik i ne razmišljam uvijek svojom glavom

Avaz.ba / 24.sata.hr

Od 2009. godine u braku s Lakihom Spajser

Foto: PIXSELL


Gdje god je Majk Tajson (Mike Tyson), tamo je i frka. Odgrize komad uha suparniku, vrijeđa sagovornike, odleži tri godine zatvora zbog silovanja... A kada sjedne pred mikrofon, tek tada slijedi hit do hita.

Legendarni bokser već nekoliko mjeseci žestoko trenira i priprema se za svoj veliki povratak. Mnogi se nadaju da će to biti Evander Holifild (Holyfield) kao nastavak mrskog rivalstva, ali uostalom, Majka to baš i ne zanima jer će ionako brojati milione bez obzira koji bokser stajao ispred njega.

  • Tajson: Bez supruge sam okrutna životinja

    Tajson: Bez supruge sam okrutna životinja

    Foto: PIXESELL


I dalje se ne zna njegov protivnik, ali Čelični Majk ne sjedi prekrštenih ruku. Trenira i priprema se za povratak u ring te tu i tamo iznese pokoju pikanteriju u javnost. Ovaj put je rekao da bi se ubio da nema suprugu.

- Bez supruge sam okrutna životinja. Čovjek gleda drugačije na žene kako stari. Kada sam bio mlađi gledao samo kroz neko zadovoljstvo. Sada kad sam stariji cijenim ih i smatram kao bolju polovicu. Supruga me podsjeća da sam muškarac. U ovoj fazi života ona je moja učiteljica - rekao je Majk koji je od 2009. godine u braku s Lakihom Spajser (Spicer) s kojom ima troje djece, a vjenčani list potpisivao je još s Robin Givens i Monikom Tarner (Monica Turner).

  • Vrijedno trenira

    Vrijedno trenira

    Foto: Instagram


Tajson je godinama živio burnim životom koji se sastojao od boksa, partija, alkohola, droge pa još malo droge. To je i obilježilo kraj njegove karijere, a zbog takvog stila života je na koncu i bankrotirao. Međutim, u njegovu životu pojavila se Lakiha zbog koje se preporodio, stao na noge i opet postao milioner.- Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio jer ne mogu da živim bez žene. Da nemam suprugu ubio bih se i to ozbiljno kažem. Ako ikad ostanem bez nje, odmah ću se ubiti. Treba mi neko koga trebam slušati. Ja sam vojnik i ne razmišljam uvijek svojom glavom. Treba neko tko će to raditi za mene jer ja znam kakav sam -  iskreno je zaključio penzinisani prvak u teškoj kategoriji.

Više o temi Mike Tyson

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na