PROBLEMI U KOMUNIKACIJI

Rodman poslao poruku nogometašu SPAL-a, mislio da se obraća ženi

Napadač koji igra u ekipi iz Ferare na posudbi iz Napolija je želio imati uspomenu od Rodmana, no poruka je otišla u sasvim krivom smjeru

Denis Rodman. Agencije

Avaz.ba

4.6.2020

Legendarni američki košarkaš Denis Rodman (Dennis) razvio je biznis sa personaliziranim porukama koje koštaju 600 dolara, no jedna od njih je bila izuzetno zanimljiva.

Rodmanu se javio nogometaš italijanskog prvoligaša SPAL-a Andrea Petanja (Petagna).

Napadač koji igra u ekipi iz Ferare na posudbi iz Napolija je želio imati uspomenu od Rodmana, no poruka je otišla u sasvim krivom smjeru.


Andrea Petanja. Agencije

Rodman je pomislio da je Andrea - žensko.

- Andrea, zar ovo nije nevjerovatno? Denis Rodman te zove, Andrea. Buldožer, šta to znači? To znači da puno zabijaš. Ali imam nešto za tebe, Andrea. Imam kćerku koja se zove Triniti Rodman (Trinity), trenutno je najbolja nogometašica na svijetu. Hajde, proguglaj je. Jednom ćeš se suočiti s njom, poslati mi poruku i reći: 'Znaš šta, Denise? U pravu si. Dobra je, baš kao ja. Buldožer je, ali je i Rodman'. U svakom slučaju, dušo, tvoji prijatelji te stvarno vole. Respekt, respekt, respekt. Nastavi raditi to što radiš - poručio je Rodman u poruci koja je trajala oko pola minute.




Petanja, koji se ipak kulturno zahvalio Rodmanu na poruci, je u nepune dvije sezone u dresu SPAL-a odigrao 62 utakmice i postigao 28 golova.

No, ipak neće imati priliku igrati nogomet protiv Rodmanove kćerke koja je uistinu jedan od najvećih svjetskih talenata.

Ona ima 19 godina, Igra za koledž Vašington Stejt i najbolja je igračica mlade reprezentacije SAD-a.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.