NESPRETNOST

Djevojka iz Srbije postala hit na društvenim mrežama zbog sudara koji je nastao tokom vožnje časova u autoškoli

"Žena za volanom"

Vožnja se izmakla kontroli. ILUSTRACIJA

Avaz.ba

16.7.2020

Trema, nedovoljan broj časova ili jednostavno, trenutni stah uslijed podignutog tona instruktora, mogu ponekad da nam prouzrokuju probleme tokom vožnje časova u autoškoli. Upravo to je na svojoj koži osetila jedna dama, koja je uslijed panične reakcije, napravila mini karambol tokom vožnje časova, nakon čega je uspijela da postane i viralni hit na društvenim mrežama. Navodno je snimak nastao na teritoriji Srbije.

- Idemo, dodaj gas. Lagano gas. Gas. Gas. Puštaj! Puštaj- govorio je instruktor, koji je kako je situacija postajala sve kritičnija, pokušavao da obuzda volan djevojke koja je panično odreagovala, i na njenu veliku žalost, udarila u vozila parkirana na parkingu.

Kada je vidio da je udarac u parkirana vozila neminovan, stariji muškarac nije baš birao riječi, iako je, što se kaže u našem narodu, "mast otišla u propast".


VIdeo je u kratkom vremenu izazvao veliku pažnju, a u komentarima su prednjačili muškarci koji su cinično ostavljali komentare "eto, žena za volanom", dok je bilo i onih koji su branili djevojku riječima da je evidentno kako je trema učinila svoje, te da nije lijepo od ostalih što se šale na njen račun i osuđuju je

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.