SVE ĆE VAM BITI JASNO

Oglas za prodaju auta nasmijao regiju

Osim što je navela sve karakteristike automobila, potrudila se i nadugo i naširoko objasniti zašto ga prodaje.

Avaz.ba

Oglas za automobil

Foto: polovniautomobili.com


Neobičan oglas za prodaju automobila iz Pirota u Srbiji, objavljen na oglasniku na stranici polovniautomobili.com, privukao je mnogo pažnje.

Kad vidite kako ga je žena koja ga prodaje opisala, sve će vam biti jasno. Osim što je navela sve karakteristike automobila, potrudila se i nadugo i naširoko objasniti zašto ga prodaje. 

  • Prodaja automobila

    Prodaja automobila

    Foto: Screenshot


Sve je počelo kad je, navodi, muž mamuran krenuo birati automobil, a onda poslao ženu da ga kupi na neviđeno.

  • Urnebesna objava

    Urnebesna objava

    Foto: Screenshot


"Otišao mamuran muž tražiti auto. I gledao, gledao...gledao da je mlado, da ne kažem novo, da ga nisu mnogo pregazili, da je zategnut, stegnut, štedljiv, da šljašti, da je našminkan, da je pod ful opremu, da se u njega ne treba stalno ulagati. I izabrao. I onda poslao ženu da kupi auto na neviđeno. I žena ga tako i kupila. Ko tuka. Kupila, a nije izmjerila ono što je trebala mjeriti. I onda nastaju problemi. Kad pokušavaš mjesecima ugurati nešto golemo u nešto što baš i nije toliko u mogućnosti primiti nešto toliko, ono neće ući neće.I tako mi mjesecima pokušavamo namjestiti da nam u gepek uđe neki Honda motor za čamac, al ono cvrc. Badava je auto i nov tj mlad, i sve ful, i zategnut i sve kako treba, kad ono za šta nam treba ne može. I zato ga sad prodajem. to ti je isto ko kad biraš djevojku na po sise i dupe, pa shvatiš da si se brzo zajebo. U svakom slučaju, mijenjamo auto za neki s većim gepekom,neki karavan ili neki džip,znaci bitno da je golemo. Prije ovog fićka smo vozili Renault , pa bi sad opet tako nešto golemo. Ko zna o čemu pričam,razumjet će. Auto je stvarno tip top, al nama gepek ne vrši rabotu", stoji u iskrenom opisu. 

Više o:

Oglas Automobil
NA VRH

Podijeli članak na