PREVARENA

Zaljubila se u 30 godina mlađeg, seks je bio magičan, ali to ju je koštalo 18.000 funti

Bet je imala 63 godine kad je upoznala Rodnija

Bet i Rodni. Twitter

Avaz.ba

21.9.2020

Šezdesetosmogodišnja žena izbezumila se nakon što ju je mlađi dečko u kojeg se zaljubila prevario i oštetio za 18.000 funti.

Bet Heining (Beth Haining) odlučila je upozoriti druge žene i ispričati svoje iskustvo, te je otkrila da je u mladog Afrikanca bila zaljubljena "preko ušiju". 

Bila je to luda romansa i uživala sam u magičnom seksu - rekla je za Mirror. 

Bet je štedjela dugi niz godina, radeći kao socijalna radnica, prije nego što ju je šarmirao 30 godina mlađi muškarac s kojim se čak i vjenčala na ceremoniji u Gani. Upoznala ga je preko društvenih mreža te je rekla da ju je osvojio koketnim porukama.

Trebala sam znati bolje. Smijala sam se ženama koje su padale na lijepe muškarce i mislila sam da su lakovjerne i blesave. Sad sam jedna od njih - priznala je.


Objavljuje Beth HainingPonedjeljak, 3. lipnja 2019.

Bet je imala 63 godine kad je upoznala Rodnija (Rodney), a on je radio kao muzičar u Akri u Gani, na istom mjestu gdje je Bet vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

- Bila sam svjesna velike razlike u godinama, ali lagao je da je u četrdesetima, dok je u stvarnosti bio u tridesetima - rekla je Bet.

Ubrzo je Rodni zatražio novac, a Bet mu je već na samom početku dala više od 2000 funti za kupovinu muzičke opreme.

Kada ga je posjetila u Gani, nekoliko puta ju je pitao da se uda za njega, što je odbila govoreći da se nisu dovoljno dobro upoznali. Predomislila se kada ju je Rodni zaprosio javno tokom jednog koncerta. Tokom vjenčanja saznala je koliko on zapravo ima godina, ali je mislila kako je prekasno da odustane od braka.

Nakon vjenčanja platila advokatu 3000 funti kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena u februaru 2017. Rodni se uselio kod nje i živio od njenog novca. Tjerala ga je da se zaposli, ali on je odbijao. Brak je pukao i Bet ga je zamolila da ode te mu je platila put kući i pokrila sve troškove razvoda.

- Bilo mi je teško, ali bolje mi je bez njega - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.