SJEĆATE LI SE

Fotografija na Slavorumu vratila (bolne) uspomene i mnogim Bosancima i Hercegovcima

Nedavno je na Slavorumu osvanula i scena iz hrvatske emisije Večera za 5 na selu, a sve zbog zanimljivog detalja u kuhinji jednog natjecatelja

WC papir. Slavorum

Piše: Avaz.ba

24.9.2020

Na Slavorumu je osvanula fotografija koja je mnoge nasmijala i vratila uspomene brojnim Balkancima, među kojima je bilo i Bosanaca i Hercegovaca. Riječ je o ružičastom WC papiru u listićima koji je odmah izazvao brojne reakcije i prikupio više tisuća lajkova.

- Ovo gradi karakter, čvrst karakter...", "Postoji legenda da su Nokiju 3310 izradili od ovog materijala", "Oh uspomene, oh boli", "Kvalitetan papir, veoma snažan", "Mogu osjetiti ovu fotografiju. I boli", "A inače se može koristiti i kao brusni papir", "Nisi Slaven ako ovo nisi imao", sprdali su se na Slavorumu u komentarima, a neki su dodali da ovo još uvijek viđaju u kućama svojih baka.

Bilo je i onih koji su primijetili još jedan "slavenski" detalj. "A pločice?", "To su te pločice", uočili su.

Inače, nedavno je na Slavorumu osvanula i scena iz hrvatske emisije Večera za 5 na selu, a sve zbog zanimljivog detalja u kuhinji jednog natjecatelja.

U maju je na istoj stranici osvanula i fotografija još jednog nekad uobičajenog detalja u kućama mnogih Bosanaca i Hercegovaca. Riječ je bila o prekidaču za WC s tri smeđe tipke, za bojler, grijalicu i svjetlo. 

- Ovo se moglo pritisnuti isključivo palcem, ostali prsti bi mogli stradati pri pokušaju", "Uvijek je bio jedan kojeg ste morali pritisnuti pod posebnim kutem, šalili su se tad



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.