TREBA LI VJEROVATI OČIMA

Primjer kako influenseri obmanjuju Instagram i pratioce

Suludo je kako sve u šta gledamo može biti lažno - odjeća, tijelo, pa čak i prostor na slici, napisala je jedna korisnica Twittera

N. Aj. / Avaz.ba

27.9.2020

Djevojke se fotografirale u avionu ili.... Instagram

Influenseri će napraviti sve za dobru fotografiju, a nije tajna da mnogi od njih sate i sate provode fotografirajući se, a zatim i uređujući slike koje će postaviti na svoj profil.

Neki od njih idu korak dalje te potpuno lažiraju neki trenutak na fotografiji, a najnovija fora među američkim influenserima je slikanje u studiju koji izgleda kao unutrašnjost privatnog aviona.

View this post on Instagram

Fly 👼🏽 @aisha_mian @islandkiss

A post shared by The 7 Angels 👼🏽 (@thee7angels) on

Brojni influenseri, od kojih neki imaju više od milion pratilaca, koriste usluge ovakvih studija i ne samo da lažu svojim pratiteljima da putuju privatnim avionom nego lažu i da su uopće otišli nekamo.

- Upravo sam saznala da cure iz L.A.-a koriste fotografski studio koji je uređen poput privatnog aviona. Suludo je kako sve u šta gledamo može biti lažno - odjeća, tijelo, pa čak i prostor na slici - napisala je jedna korisnica Twittera i podijelila slike studija.

Američka agencija Peerspace jedan takav studio iznajmljuje za fotografiranje, a sat vremena fotografiranja košta oko 100 KM.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.