OBOŽAVATELJICA

Britanka čiji je muž Hrvat odbrusila novinarima koji su pokušali poniziti Novaka Đokovića

Slavni teniser uvijek ispoštuje svoje fanove

L. M.

Britanka i Novak Đoković

Foto: Printscree/[email protected]


Kako mnogi kažu, Novak Đoković je čovjek velikog srca i uvijek gleda da izađe u susret svojim fanovima čak i kada su napadni. Vjerovatno mu nekada smeta ta velika popularnost, ali pokušava da to ne pokaže javno.

Ovoga puta, čovjek koji je kriv zbog histerije na aerodromu bio je Novakov vozač, koji kao što je to običaj, držao je tablu sa njegovim imenom i prezimenom iako mnoge slavne ličnost prakticiraju da se kriju iza alijasa kada se pojavljuju na ovako javnim mjestima.

Ta tabla je zapala za oko jednoj Britanki, koja je veliki fan Novaka i Jelene, mirno je sačekala tenisera i pokušala da dobije selfi što nije ništa novo. Naravno, na aerodromu su se pojavile brojne TV ekipe koje su željele da snime Novaka Đokovića, a pitanje koje su postavili ovoj Britanki je šokiralo mnoge.

- Ljudi, slikala sam se sa Noletom... Ispunio mi se san. Otišla sam na aerodrom u Nici i čekala let za Dubai i tamo sam vidjela vozača koji je držao tablu u ruci sa imenom Novaka Đokovića, naravno da nisam bila jedina koja je to primijetila pa su se brzo stvorile i TV ekipe. Da stvar bude luđa, francuska TV ekipa je na kraju i mene intervjuirala i pogodite šta su me pitali: "Da li je istina da Nole nije voljen kao Rafa i Rodžer!'' Naravno da sam im odbrusila i rekla da je Nole voljen širom svijeta ne samo u Srbiji! Čak sam na kraju dodala da mi je muž Hrvat i da i pored toga volimo Noleta - napisala je Britanka.

Više o temi Novak Đoković

LIČNOST DANA
Noletov drugi dom
NA VRH

Podijeli članak na