LET IZ ČISTE EMOCIJE

Pilot "Montenegro Airlinesa" letio iz Podgorice u Beograd putanjom u obliku srca

Pavlićević je na svom Facebook profilu naveo da je cijena 1.000 kilograma goriva koštala 470 eura

Putanjau obliku srca. Twitter

F. Mustafić

25.12.2020

Avion "Montenegro Airlinesa" je na jutrošnjem letu iz Podgorice za Beograd letio putanjom u obliku srca. Na društvenim mrežama uslijedile su kritike ali i poruke podrške na račun mladog kapetana Nikole Pavličevića.

Današnji let od Podgorice do Beograda YM-100 početo je tako što je kapetan došao na ideju da napravi posebnu rutu iznad Crne Gore.

Pavlićević je na svom Facebook profilu naveo da je cijena 1.000 kilograma goriva koštala 470 eura, a da je na tom letu potrošeno 700 i da je spreman sve to da plati iz svoga džepa.

- Ovo je bila čista emocija, isprovocirana današnjim brifingom, suzama i velikom ljubavlju prema kompaniji od strane posade i zaposlenih - naveo je on.

- Meni je velika čast što sam bio dio tima "Montenegro Airlinesa" koji je sa sigurnošću obavljao poslove profesionalno i bezbjedno. Neki kažu zatvor, neki 15.000 eura, naveo sam precizno koliko goriva i ljubavi je potrošeno danas, a ja sam spreman sve to da nadoknadim bilo kad. Kapetan sa najljepšeg leta u dosadašnjoj karijeri - naveo je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.