RUŠE PREDRASUDE

Penzionerka ima 45 godina mlađeg dečka i njena porodica želi da je se odrekne

Mohamed i Iris su se upoznali preko Facebooka prošle godine

Iris i Ibrahim. Facebook

Fu. M.

21.1.2021

Penzionerka Iris Džouns (Jones) koja ima 81 godinu i njen dečko iz Egipta, Mohamed Ahmed Ibrahim (36), ovih dana pune naslovne strane britanske štampe jer je mlađi od nje 45 godina.

Penzionerka je izrazila nezadovoljstvo jer ne može da viđa svog novog dečka. Kako je objasnila na Facebooku njihov uzbudljiv život u krevetu je prekinut jer je Mohamed u Egiptu.

Mohamed i Iris su se upoznali preko Facebooka prošle godine. Trenutno ne mogu da se viđaju zbog problema sa vizom i Mohamed je prinuđen da boravi u rodnoj zemlji.

Njegov plan je da dođe u Veliku Britanju što pije. Iris je početkom 2020. godine rekla da je pronašla novi život otkako ga je upoznala.

- Niko mi nije prišao 35 godina. Osjećala sam se ponovo kao djevica - rekla je Iris.

Džons uživa s novim dečkom. Facebook

Međutim, njena porodica misli da Mohamed želi samo novac i državljanstvo. Irisin sin Stiven kaže da ovaj odnos prijeti da razori porodicu.

- Kada nam je pominjala tog lika iz Egipta nismo znali šta da kažemo. Naročito kad je počela sa pričom da je zaljubljena. Moj brat i ja smo šokirani razlikom u godinama, i to je izazvalo dosta problema - rekao je Stiven za "Mirror".

Duhovita Iris imala je odgovor na negativnu reakciju njenih sinova.

- Ako hoće da me oženi zbog nasljedstva imam jednu vijest. Jako će se razočarati jer živim samo od penzije. Ja sam iskrena žena i on zna moju materijalnu situacija - rekla je Iris.

Njena porodica još uvijek ne želi da priča sa njom sve dok se ne otarasi novog dečka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.