LJUBAV

Zbog razlike u godinama mnogi ih osuđuju: Stariji je od Alisinih roditelja, ali to im ne smeta

Piter je rekao kako mu razlika u godinama ne smeta jer osjeća jaku fizičku i emocionalnu povezanost s njom

Avaz.ba

Alisa kaže kako su odmah kliknuli

Foto: Instagram


Alisa Gutjerez (22) i njen partner Piter (56), profesionalni sportski kockar iz Las Vegasa, upoznali su se putem internet-stranice za upoznavanje sponzora kad je frizerka imala 20 godina, prenosi b92.

Kako je rekla, nije se samo zbog novca priključila ovom web sajtu, već su je “uvijek privlačili stariji muškarci”.

Par je sad u vezi već skoro tri godine.

- Bio sam oženjen 15 godina i razveo se 2010. Alisa je tako draga osoba i nije pokušavala da iskoristi moje bogatstvo poput mnogih drugih djevojaka- izjavio je Piter.

I Alisa kaže kako su odmah kliknuli.

- Moji roditelji u to su se vrijeme razvodili. Imala sam izbor da se preselim kod majke ili oca, ili da živim sama. Bila sam spremna na to. Već sam tražila stan, a Piter mi je doslovno ponudio da se uselim kod njega, imao je viška spavaću sobu i kupatilo u svom stanu- objasnila je.

Budući da joj je Piter bio najstariji partner, Alisa se brinula o tome šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Piterova djeca, Pejton (20) i Džena (22).

Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici za vezu, i oni su to prihvatili. Ne provodim mnogo vremena sa njegovom djecom, ali kad se družimo, lijepo je- dodala je. 

Piter je rekao kako mu razlika u godinama ne smeta jer osjeća jaku fizičku i emocionalnu povezanost s njom.

-Nisam očekivao, ni želio, da imam dugoročnu vezu sa tako mladom djevojkom. Jednostavno se dogodilo- naglasio je.

Par dobija i negativne reakcije na društvenim mrežama, pa mnogi i osuđuju njihovu vezu zbog razlike u godinama. Ipak, oni kažu kako se ne obaziru na ove kritike, planiraju da se vjenčaju i imaju djecu jednoga dana. 
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na