LJUBAVNI PROBLEMI

Policajac vodio trostruki život: Vjerio najmanje dvije djevojke, ima suprugu i četvoro djece

Prema navodima policije Stinet, pored toga što je porodični čovjek, čak ima i status sveštenika

Cijelu priču podjelila je njegova djevojka na Facebooku. Facebook

E. I.

31.1.2021

Šef policije u Teksasu stavljen je na administrativno odsustvo, a neki mediji tvrde da je to zbog toga što je optužen da je bio u vezi sa najmanje dvije žene, iako je u braku.

Prema pisanju stranih medija, kada je u februaru 2020. godine 39-godišnji Džejson Kolijer (Jason Collier) imenovan za šefa policije u gradu Stinet, u objavi na Facebook stranici policije pisalo je da je oženjen i da ima četvoro djece. Međutim, prema tvrdnjama jedne od njegovih navodnih djevojaka, Kolijer je živio “dvostruki/trostruki život”, te je navodno vjerio najmanje dvije druge žene uprkos činjenici da je u braku.

Prema navodima policije Stinet, pored toga što je porodični čovjek, čak ima i status sveštenika. Međutim, kako piše "Daily Mail", informacija da je oženjen iznenadila je njegovu sada bivšu djevojku Sesili Štajnmec. Ona je na Facebooku 26. januara optužila Kolijera da je preljubnik, rekavši da ne samo da je bio u ozbiljnoj vezi sa njom, već da izlazi sa barem još jednom ženom.

- Šef policije Džejson Kolijer živi dvostrukim/trostrukim životom. Bila sam njegova djevojka do juče. Takođe sam saznala za njegovu drugu djevojku Kristi sinoć. Sve nas je lagao, našu djecu, čak nas je obje pitao da se udamo za njega - napisala je Štajnmec na Facebooku, a njena objava ubrzo se proširila društvenom mrežom.

U objavi na Facebooku kazala je da je "loš predstavnik" grada za koji radi, i tvrdi da je u sred smjene dolazio da je posjeti.

Chief Jason Collier is living a double/triple life. I was his girlfriend until yesterday. He lied to me and presented me...

Objavljuje Cecily SteinmetzUtorak, 26. siječnja 2021.

- Upravo smo se vratili sa odmora u nedelju u Taosu. U međuvremenu, njegovoj drugoj djevojci rečeno je da je bio na zadatku u Portlandu, Oregon - kazala je Sesili.

Kako navodi portal Heavy.com, Štajnmec je saznala za prevaru pošto je objavila zajedničke fotografije sa Kolijerom. To je vidjela Kristi Šafer, koja je u komentarima rekla da je jedna od njegovih djevojaka. Primjetila je objavu i kazala da i ona izlazi sa njim, kao i da su se vjerili u decembru prošle godine.

Vlasti su saopštile da je Kolijer suspendovan, ali nije objašnjeno šta je razlog suspenziji, prenosi KSAT.

Štajnmec je zatim pitala Kolijera za suprugu, a on je je pokazao navodno falsifikovani dokument u kome se navodi da je poništio brak. Ona mu, međutim, nije vjerovala, te je svoju priču podjelila na Facebooku.

- Kolijer je ušao u moj život i život moje djece i porodice. Proveo je vikend sa mnom u Taosu i govorio kako jedva čeka da me oženi. Ispostavilo se da nisam jedina. Prošle sedmice sam provela smjenu sa njim, ali nije želio da me predstavi koleginicama na poslu, jer je kazao da su "one k****" i da je jedna od njih još ljuta na njega što ne želi da izlazi sa njenom sestrom - tvrdi Štajnmec.

- Očigledno da nema etike i morala. Ne samo što je povrijedio mene, već je povrijedio lažima i moju djecu. Sve je gotovo Džejsone - dodala je ona.

Prema navodima svjetskih medija, u međuvremeno su nekoliko žena oglasilo u vezi sa Kolijerom, a neke od njih tvrdile su da su ga vidjele na aplikacijama za upoznavanje, a jedna od njih takođe je rekla da je u vezi sa šefom policije.

- Grad Stinet je svjestan situacije u vezi sa šefom policije Džejsonom Kolijerom. Uzdržaćemo se komentara o ličnim pitanjima gradskog osoblja u javnosti - kazao je gradski menadžer Durk Dauns.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.