LOS ANĐELES

Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Anđelina skriva od korone

Priznala je da joj boravak u vili sa šest spavaćih soba, deset kupaonica i unatoč svoj ljepoti i tome što su djeca bila s njom, nije bio lak

Luksuzni dom u Los Anđelesu. Agencije

A. Č.

5.2.2021

Holivudska glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) ovih je dana nakon dugo vremena dala veliki intervju za britansko izdanje časopisa Vogue, i to u okružju svog luksuznog doma u Los Anđelesu, u koji se s djecom preselila nakon razvoda od Brada Pita (Pitta).

S obzirom na to da nema naviku pokazivati detalje iz privatnog života, luksuzno zdanje u kojem je provela i razdoblje karantene zbog pandemije koronavirusa kod mnogih je izazvalo veliko zanimanje.

Riječ je o velebnoj vili i bivšem imanju pionira američke kinematografije Cecila B. DeMillea koje je Angelina kupila 2017. godine nakon što je prekinula s Bradom. Tada vjerovatno nije mogla ni sanjati koliko će jednog dana provoditi vremena tamo bez izlaženja iz kuće.

U intervju za Vogue Angelina je između ostalog priznala da joj boravak u vili sa šest spavaćih soba, deset kupaonica i unatoč svoj ljepoti i tome što su djeca bila s njom, nije bio lak jer je navikla stalno biti na putu. No prisjetila se i trenutaka selidbe u novi dom od 11 tisuća četvornih metara, koji je odabrala da bi djeca mogla biti bliže ocu.

Riječ je o velebnoj vili - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

- Osjećala sam se kao da sam malo pod pritiskom. Kao da sam samo upala na mjesto gdje su se družili DeMille i Chaplin. Najviše mi se sviđa to što nemamo prostoriju za zabavu, ali imamo puno prostora za šetanje i razmišljanje. Zbog toga sam zapravo jako sretna u ovom trenutku - izjavila je Anđelina Đoli.

Vila je sagrađena još 1913. godine, a u sklopu nje nalazi se i kućica uz bazen i manji studio apartman. Bazen je dizajniran u starom holivudskom stilu s fontanama, okružen velikim travnjakom, drvećem i nasadima ruža. Angelina ju je kupila po cijeni od vrtoglavih 24,95 miliona dolara, a nedavno je bila podvrgnuta šestogodišnjoj obnovi. Na imanju se nalaze i teretana, prostrana knjižnica i terasa u kojima posebno uživa njezinih šestero djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.