ASTROLOGIJA

Horoskopski znak otkriva na koji ćete način razmaziti svoje dijete

Svaki roditelj, bez obzira na imovinsko stanje, želi svojem djetetu pružiti sve

A. Č.

Koliko daleko ćete otići po tom pitanju

Foto: Ilustracija


Svaki roditelj, bez obzira na imovinsko stanje, želi svojem djetetu pružiti sve. Osim što se trude zadovoljiti sve potrebe djeteta, roditelji se nadaju da će dijete obogatiti emocionalno. 

No, ponekad u pokazivanju ljubavi i naklonosti pretjeraju i razmaze svoje dijete. Koliko daleko ćete otići po tom pitanju, ovisi o vašoj osobnosti, ali i horoskopskom znaku.

Ovan

Roditelji Ovnovi su ambiciozni i impulzivni te svoju djecu podržavaju u ostvarivanju njihovih snova. Na tom putu ih obasipaju baš svime što požele i rijetko razmisle dvaput pa mogu malo pretjerati i jako razmaziti svoju djecu.

Bik

Roditelj u znaku Bika podučava dijete istom moralu i etici koje je usvojio od svojih roditelja. Iako mogu biti prilično strogi prema svojoj djeci dok se trude usaditi im dobre vrijednosti, pribjegavaju sustavu nagrađivanja koji dugoročno može pokvariti njihovu djecu.

Blizanci

Roditelji Blizanci su ugodni sugovornici koji djecu obično razmaze riječima, a ne darovima. Oni imaju sposobnost razgovorom utješiti djecu, ali ih i odvratiti od čežnje za materijalnim stvarima.

Rak

Rakovi su osjećajni i osjetljivi roditelji. Djeca su im vrijedna i trude se pružiti im sve pa nije rijetkost da ih razmaze do krajnjih granica.

Lav

Dominantni Lavovi su željni pažnje pa su uglavnom oni ti koji žele biti razmaženi. No, kad su u pitanju njihova djeca, dat će im istu ljubav i pažnju za kojom sami žude. Znaju koliko su njihova djeca vrijedna i što zaslužuju.

Djevica

Djevice nisu sklone razmaziti svoju djecu. Umjesto toga, spremne su biti manje kritične prema njima i pomoći im da se osjećaju posebno. Neka djeca to bi mogla pogrešno shvatiti i pretvoriti se u derišta.

Vaga

Roditelji Vage se trude održati ljubav i mir i svojoj djeci će zbog toga pružiti sve što žele. Dugoročno gledano, to samo povećava očekivanja djece i dodatno ih kvari.

Škorpion

Škorpioni se vode strašću i žele djeci usaditi jednake ambicije. Zato im pružaju sve što je potrebno kako bi ostvarili svoje snove. Iako to djeci može pomoći u neposrednoj budućnosti, dugoročno ih može učiniti lijenima.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema avanturama i istraživanju te svojoj djeci daju priliku da pronađu isto uzbuđenje u životu. Međutim, zbog toga njihova djeca mogu postati neupućena u stvari koje su u životu važne.

Jarac

Roditelji u znaku Jarca su praktični. Iako ne provode kvalitetno vrijeme sa svojom djecom, sigurno će im osigurati novac i resurse da rade što god žele. To čini njihovu djecu neosjetljivom i nemilosrdnom.

Vodenjak

Vodenjaci su slobodoumne ličnosti koje daju djeci slobodu da vježbaju svoju individualnost. Ono što ne razumiju jest da djecu ta ista sloboda može učiniti nepromišljenima i neupućenima.

Ribe

Ribe imaju prekrasan pristup roditeljstvu. Ponekad se čak čine kao preveliki idealisti. Vjeruju da moraju djecu zaštititi od svih opasnosti, a to ih može učiniti nesvjesnima stvarnog svijeta.

Više o temi Horoskop

SVE IM IDE OD RUKE
Ovo je najsposobniji horoskopski znak

Više o:

Horoskop Roditelji
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na